1. keuken
  2. Bosch SMS6ZCI42E / Vrijstaand.

Bosch SMS6ZCI42E / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch SMS6ZCI42E / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch SMS6ZCI42E / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch SMS6ZCI42E / Vrijstaand.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

55,3 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

C

Kabellengte

Omschrijving van Bosch SMS6ZCI42E / Vrijstaand.

De Bosch SMS6ZCI42E vrijstaande vaatwasser heeft een uitstekende 14-couverts droogtechniek met de zeolietdroogtechniek. De onderste korf biedt ruimte aan grote borden en sauspannen. Daarnaast is er een IntensiveZone die aangekoekte resten moeiteloos verwijdert. Met de bovenste RackMatic lade kun je eenvoudig een extra hoge pan wassen. In de besteklade bovenin de vaatwasser kun je bestek en espressokopjes kwijt. Met de HomeConnect app weet je precies welk vaatwasprogramma het beste is voor je vuile vaat. Als je borden en glazen schoon zijn, krijg je een melding op je smartphone. Dankzij de AquaSensor technologie worden alleen de juiste hoeveelheid water, energie en reinigingsmiddelen gebruikt, waardoor je energie en vaatwasser kosten bespaart.

Pluspunten
  • Zeoliet droogt je vaat sneller en beter voor een goed droogresultaat met een topklasse waskwaliteit

    .

    Met de bijbehorende app kun je je vaatwasser bedienen waar en wanneer je maar wilt.

Minpunten
  • Er is geen antibacterieel programma om je vaat extra grondig te reinigen.

Veelgestelde vragen over Bosch SMS6ZCI42E / Vrijstaand.

Bosch SMS6ZCI42E / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Bosch SMS6ZCI42E / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 55,3 kg.

Bosch SMS6ZCI42E / Vrijstaand. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch SMS6ZCI42E / Vrijstaand. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch SMS6ZCI42E / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .