1. keuken
 2. Bosch HRA514BS0.

Bosch HRA514BS0.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch HRA514BS0.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch HRA514BS0. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch HRA514BS0.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,5 cm

Breedte: 59,4 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

30 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

1,2 m

Omschrijving van Bosch HRA514BS0.

De Bosch HRA514BS0 is een oven die een topklasse bereidingskwaliteit biedt. Met de gedeeltelijke stoomfunctie en de Cleaning Assistance krijg je veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten. Met behulp van de stoomschaal bereid je vlees, maar ook brood en gebak. Het vuil in de oven week je op deze manier los met stoom. Hierdoor hoef je weinig schoonmaakwerk te verrichten. Verder kun je met de turbo hetelucht op meerdere inschuifhoogtes je gerechten bakken. Hierdoor verwarm je een schaal moussaka sneller en gelijkmatiger. Je kunt met deze oven dus veel meer dan alleen bakken en grillen. Je kunt er ook stoom gerechten mee bereiden. Deze oven is met zijn vele functies daarom perfect voor iedereen die verschillende gerechten op een professionele manier wil bereiden. De oven is bovendien eenvoudig in gebruik.

Pluspunten
 • De stoomfunctie is alleen geschikt voor het rijzen van deeg of het bakken van brood.Met het Cleaning Assistance reinigingssysteem weekt de oven vuil los met stoom.Dankzij turbo hetelucht bak je gerechten op meerdere inschuifhoogtes.

Minpunten
 • De oven heeft geen aanpasbare luchtvochtigheid waardoor je broodjes niet knapperig worden

  .

  De oven heeft geen zachtsluitende deur

  .

  De oven heeft geen aanpasbare luchtvochtigheid, waardoor je broodjes niet knapperig worden

  .

  De oven heeft geen zachtsluitende deur.

Veelgestelde vragen over Bosch HRA514BS0.

Bosch HRA514BS0. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,5 cm
Breedte 59,4 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor Bosch HRA514BS0. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 30 kg.

Bosch HRA514BS0. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch HRA514BS0. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch HRA514BS0. heeft een kabellengte van 1,2 m.