1. keuken
  2. Bosch GSN54DWCV.

Bosch GSN54DWCV.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch GSN54DWCV.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch GSN54DWCV. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch GSN54DWCV.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 176 cm

Breedte: 70 cm

Diepte: 78 cm

Gewicht

87,12 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

C

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Bosch GSN54DWCV.

De Bosch GSN54DWCV is ook voorzien van een efficiënte energieklasse A+++, waardoor je minder energie verbruikt en je energierekening lager is. Daarnaast is de vrieskast voorzien van een MultiAirflow-systeem. Door de luchtverdeling van deze technologie blijft het binnenmilieu gelijkmatig en wordt voedsel optimaal bewaard. Bovendien heb je door de led verlichting mooi zicht op al je diepvriesproducten. De Bosch GSN54DWCV is een eenvoudig te bedienen vrieskast die veel voordelen biedt. De vriezer is voorzien van een handige koelkasttemperatuurregelaar en een temperatuuralarm. Je krijgt een waarschuwing als de temperatuur te hoog wordt. Daarnaast heeft de vriezer een vakantie-instelling, waarmee je energie bespaart wanneer je op vakantie gaat. Met deze vrieskast ben je verzekerd van een lange levensduur en veel kwaliteit.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 328 liter heb je extra veel vriesruimte tot je beschikking

    .

    De vriezer is met een energieklasse C zuinig in gebruik en dus goed voor het milieu. Met een inhoud van 328 liter heb je extra veel vriesruimte tot je beschikking. De vriezer is met een energieklasse C zuinig in gebruik en dus goed voor het milieu.

Minpunten
  • Omdat de condensor niet bedekt is, verliest de vriezer energie en wordt hij vuil.

Veelgestelde vragen over Bosch GSN54DWCV.

Bosch GSN54DWCV. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 176 cm
Breedte 70 cm
Diepte 78 cm

De plaatsingoptie voor Bosch GSN54DWCV. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 87,12 kg.

Bosch GSN54DWCV. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch GSN54DWCV. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch GSN54DWCV. heeft een kabellengte van 2,3 m.