1. keuken
 2. Bosch GSN51AWCV.

Bosch GSN51AWCV.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch GSN51AWCV.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch GSN51AWCV. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch GSN51AWCV.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 161 cm

Breedte: 70 cm

Diepte: 78 cm

Gewicht

83,98 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

C

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Bosch GSN51AWCV.

De Bosch GSN51AWCV vriezer is een perfecte oplossing voor mensen die veelvuldig diepvriesproducten gebruiken. Met de BigBox vrieslade heeft u voldoende ruimte voor grote diepvriesproducten of complete maaltijden. De luchtcirculatie in de vriezer zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de hele ruimte. Met de ijstwister kunt u in een handomdraai lekkere ijsblokjes maken die perfect zijn voor ijskoffie of ijsthee. Met een inhoud van 290 liter is het apparaat ruim genoeg om boodschappen van 3 tot 4 personen te bewaren. Doordat de vriezer warmte en luchtvochtigheid automatisch afvoert, hoef je het apparaat nooit meer te ontdooien. Met de Bosch GSN51AWCV vriezer heeft u een stille en zuinige vriezer met een aanzienlijke ruimte om diepvriesproducten en maaltijden te bewaren. De luchtcirculatie zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de hele ruimte. Met de ijstwister kunt u in een handomdraai ijsblokjes maken. Met een inhoud van 290 liter is het apparaat ruim genoeg om boodschappen van 3 tot 4 personen te bewaren. Daarnaast hoeft u het apparaat nooit meer te ontdooien. Met de Bosch GSN51AWCV vriezer bewaart u gemakkelijk en efficiรซnt al uw diepvriesproducten.

Pluspunten
 • Met een inhoud van 290 liter heb je extra veel vriesruimte tot je beschikking

  .

  ๐’๐ž๐๐ž๐ง๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐š๐ง๐ก๐š๐š๐ฅ ๐๐ž ๐ฉ๐ซ๐š๐ค๐ญ๐ข๐ฌ๐œ๐ก๐ž๐ก๐ž๐ ๐๐ž๐ง ๐ฏ๐ซ๐ข๐ž๐ฌ๐ž๐ซ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐ข๐ง๐ก๐จ๐ฎ๐ ๐๐ž ๐ฅ๐š๐ญ๐ž ๐ฏ๐ซ๐ข๐ž๐ฌ๐ซ๐ฎ๐ข๐ฆ๐ญ๐ž ๐ญ๐จ๐ญ ๐ฏ๐ž๐ซ๐๐ž๐ง๐›๐š๐๐ž. De vriezer is met een energieklasse C zuinig in gebruik en dus goed voor het milieu

  .

  ๐ƒ๐ž ๐ฏ๐ซ๐ข๐ž๐ณ๐ž๐ซ ๐ข๐ฌ.

Minpunten
 • Omdat de condensor niet afgedekt is, verliest de vriezer energie en vangt hij stof op.

Veelgestelde vragen over Bosch GSN51AWCV.

Bosch GSN51AWCV. kent de volgende afmetingen:ย 
Hoogte 161 cm
Breedte 70 cm
Diepte 78 cm

De plaatsingoptie voor Bosch GSN51AWCV. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 83,98 kg.

Bosch GSN51AWCV. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch GSN51AWCV. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch GSN51AWCV. heeft een kabellengte van 2,3 m.