1. keuken
  2. Siemens KG39E8XBA.

Siemens KG39E8XBA.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens KG39E8XBA.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens KG39E8XBA. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens KG39E8XBA.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 201 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 65 cm

Gewicht

84,86 kg

Kleur

Antraciet

Energieklasse

B

Kabellengte

2,4 m

Omschrijving van Siemens KG39E8XBA.

De Siemens KG39E8XBA is een energiezuinige koel-vriescombinatie die je energierekening omlaag brengt. Met energieklasse B verbruik je minder energie en bespaar je tot € 48,- aan energiekosten per jaar. Deze koel-vriescombinatie is geschikt voor maximaal 3 of 4 personen. In de koelkast is er een vershoudzone aanwezig om verse etenswaren langer te bewaren. Verder heeft de koelkast een hyperFresh lade met schuifregelaar voor het bewaren van bijvoorbeeld broccoli of aardbeien. Voor het diepvriezen van bijvoorbeeld grote ijstaarten is er een bigBox lade aanwezig. Met een geluidsniveau van 38 decibel heb je geen last van harde geluiden. Met de Siemens KG39E8XBA heb je een energiezuinige koel-vriescombinatie met veel functionaliteiten. De Siemens KG39E8XBA is een energiezuinige koel-vriescombinatie die je energierekening omlaag brengt. Het energieverbruik is laag met energieklasse B, waardoor je tot € 48,- aan energiekosten per jaar bespaart. Deze koel-vriescombinatie is geschikt voor maximaal 3 of 4 personen. In de koelkast bevindt zich een vershoudzone om verse etenswaren langer te bewaren. Daarnaast heeft de koelkast een hyperFresh lade met schuifregelaar voor het bewaren van bijvoorbeeld broccoli of aardbeien. Voor het diepvriezen is er een bigBox lade beschikbaar. Met een relatief laag geluidsniveau van 38 decibel heb je geen last van harde geluiden. Met de Siemens KG39E8XBA heb je een koel-vriescombinatie die je energierekening omlaag brengt en die veel functionaliteiten biedt.

Pluspunten
  • De koelkast heeft een energieklasse B, wat zuinig is voor het milieu

    .

    In de vershoudzones blijven groenten, fruit, vlees en vis langer vers.

Minpunten
  • Low Frost heeft, waardoor het vriesgedeelte 1 à 2 keer per jaar ontdooit moet worden.

Veelgestelde vragen over Siemens KG39E8XBA.

Siemens KG39E8XBA. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 201 cm
Breedte 60 cm
Diepte 65 cm

De plaatsingoptie voor Siemens KG39E8XBA. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 84,86 kg.

Siemens KG39E8XBA. komt standaard in het Antraciet. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens KG39E8XBA. zit in energieklasse: B.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens KG39E8XBA. heeft een kabellengte van 2,4 m.