1. keuken
 2. Siemens CM678G4S1.

Siemens CM678G4S1.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens CM678G4S1.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens CM678G4S1. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens CM678G4S1.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 45,5 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

39 kg

Kleur

Zilver, Zwart

Energieklasse

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van Siemens CM678G4S1.

De Siemens CM678G4S1 biedt meer dan alleen een vergemakkelijking van het koken. Het is een combi-oven die jouw gerechten naar een hoger niveau tilt. Met de 5 verschillende bereidingssystemen kun je zelfs de meest uitgebreide gerechten klaarmaken. De oven houdt je gerecht nauwlettend in de gaten met de baksensor en kerntemperatuurmeter. Zo zul je nooit meer een biefstuk doorbakken. Na het koken zal de oven automatisch uitschakelen, zodat je gerecht niet te ver gaar wordt. En met de pyrolyse reinigingsfunctie hoef je zelf de oven niet meer schoon te maken. Kortom, de Siemens CM678G4S1 maakt jouw kookervaring gemakkelijker, sneller en efficiënter. De Siemens CM678G4S1 is de perfecte oven voor iedere kok. Hij helpt je bij het vinden van de juiste bereidingswijze, -tijd en -temperatuur en maakt vervolgens de juiste instellingen. Je kunt je gerechten naar een hoger niveau tillen met de 5 verschillende bereidingssystemen. Met de baksensor en kerntemperatuurmeter houdt de oven je gerecht nauwlettend in de gaten, zodat je nooit meer een biefstuk doorbakt. En als je klaar bent met koken, dan schakelt de oven automatisch uit. En met de pyrolyse reinigingsfunctie hoef je zelf de oven niet meer schoon te maken. Kortom, met de Siemens CM678G4S1 zul je nooit meer een verkeerd gerecht op tafel zetten.

Pluspunten
 • Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten

  .

  Met het reinigingssysteem pyrolyse verbrandt de oven al het vuil en vet

  .

  Met de kerntemperatuurmeter bereid je gerechten precies naar jouw voorkeur.

Minpunten
 • De oven kan niet bediend worden met je smartphone of tablet.

Veelgestelde vragen over Siemens CM678G4S1.

Siemens CM678G4S1. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45,5 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor Siemens CM678G4S1. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 39 kg.

Siemens CM678G4S1. komt standaard in het Zilver, Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens CM678G4S1. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens CM678G4S1. heeft een kabellengte van 1,5 m.