1. keuken
  2. Bosch SMS2HTI54E / Vrijstaand.

Bosch SMS2HTI54E / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch SMS2HTI54E / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch SMS2HTI54E / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch SMS2HTI54E / Vrijstaand.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

49,6 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

E

Kabellengte

1,75 m

Omschrijving van Bosch SMS2HTI54E / Vrijstaand.

De Bosch SMS2HTI54E is de perfecte oplossing voor het probleem van het geluid van de vaatwasser. Dankzij de Home Connect App kun je deze vaatwasser zelfs tijdens het werk stilzetten. Naast het stille werk zorgt deze afwasmachine ook voor schone vaat. Dit komt door het speciaal opvangbakje waarin het wasmiddel valt. Zodra het wasmiddel in het bakje valt, wordt het direct opgelost en verspreidt het zich door de gehele vaatwasser. Zo weet je zeker dat al je glazen, borden en kopjes helemaal schoon worden. Wil je niet te lang wachten tot de vaat schoon is? Dan is er de optie om het korte programma te gebruiken, waarmee je binnen één uur je vaatwasser uit kunt zetten.

Pluspunten
  • Met de halve belading functie kun je energie en water besparen als je vaatwasser niet helemaal vol is

    .

    Met de bijbehorende app kun je je vaatwasser bedienen waar en wanneer je maar wilt.

Minpunten
  • Is de basisklasse waskwaliteit minder goed in het wassen van je vaat.

Veelgestelde vragen over Bosch SMS2HTI54E / Vrijstaand.

Bosch SMS2HTI54E / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Bosch SMS2HTI54E / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 49,6 kg.

Bosch SMS2HTI54E / Vrijstaand. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch SMS2HTI54E / Vrijstaand. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch SMS2HTI54E / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,75 m.