1. keuken
 2. Samsung RH69B8921B1/EG.

Samsung RH69B8921B1/EG.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Samsung RH69B8921B1/EG.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Samsung RH69B8921B1/EG. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Samsung RH69B8921B1/EG.

Merk

Samsung

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 178 cm

Breedte: 91,2 cm

Diepte: 71,6 cm

Gewicht

115 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

E

Kabellengte

2 m

Omschrijving van Samsung RH69B8921B1/EG.

De Samsung RH69B8921B1/EG Amerikaanse koelkast heeft twee aparte koelcircuits, waardoor je altijd de juiste luchtvochtigheid behoudt. Daardoor blijven je producten langer vers. De PowerCool en PowerFreeze functies zorgen ervoor dat je koelkast extra snel afkoelt. Daarnaast is de achterwand voorzien van een metalen koelkanaal, wat ervoor zorgt dat de temperatuur binnen de koelkast altijd juist is, ook als de deur openstaat. Nog een handig extraatje: dankzij het waterreservoir aan de binnenkant van de koelkast, hoef je deze niet aan de waterleiding te koppelen. Je krijgt toch ijskoud water uit de waterdispenser wanneer je maar wilt. De koelkast neemt daardoor weinig ruimte in en kun je zetten waar je wilt.

Pluspunten
 • Met Twin Cooling Plus hebben het koel- en vriesgedeelte een apart koelsysteem, zodat je eten niet droogt

  .

  -> Met Twin Cooling Plus hebben het koel- en vriesgedeelte ieder hun eigen koelsysteem, zodat je eten niet uitdroogt. De Metal Cool Plate voorkomt dat koude lucht ontsnapt wanneer je de deur opent, zodat je boodschappen langer vers blijven

  .

  -> De Metal Cool Plate voorkomt dat koude lucht ontsnapt als je de deur opent, zodat je boodschappen langer vers blijven. Met de Smart Conversion gebruik je het vriesgedeelte ook als koelgedeelte

  .

  -> Met de Smart Conversion kun je het vriesgedeelte ook als koelgedeelte gebruiken.

Minpunten
 • Het gewicht en de omvang van de koelkast kan de bezorging bemoeilijken, let dus goed op of hij op de gewenste plek past

  .

  Het gewicht en de omvang van de koelkast kunnen de bezorging bemoeilijken, let dus goed op of hij past op de gewenste plaats.

Veelgestelde vragen over Samsung RH69B8921B1/EG.

Samsung RH69B8921B1/EG. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 178 cm
Breedte 91,2 cm
Diepte 71,6 cm

De plaatsingoptie voor Samsung RH69B8921B1/EG. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 115 kg.

Samsung RH69B8921B1/EG. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Samsung RH69B8921B1/EG. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Samsung RH69B8921B1/EG. heeft een kabellengte van 2 m.