1. keuken
  2. Bosch KGN33NLEB.

Bosch KGN33NLEB.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch KGN33NLEB.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch KGN33NLEB. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch KGN33NLEB.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 176 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 66 cm

Gewicht

58,75 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

E

Kabellengte

2,4 m

Omschrijving van Bosch KGN33NLEB.

De Bosch KGN33NLEB heeft een ruime inhoud voor het bewaren van eten, met een capaciteit voor minstens 3-4 personen. De koelkast is uitgerust met handige opties om voedsel op de juiste temperatuur te houden. De FreshSense sensoren meten de temperatuur in de koelkast continu bij en passen deze aan indien nodig. De Multibox biedt ruimte aan groente en fruit, waardoor deze optimaal bewaard blijven. Daarnaast heeft de koelkast 6 plateaus, waardoor er gelijkmatig gekoeld kan worden. Ook de vriezer is voorzien van No Frost, waardoor je nooit meer om ontdooien hoeft te denken. Bovendien is de condensor afgedekt, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vuil.

Pluspunten
  • Door No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien.Met middenklasse koelkwaliteit bewaart het beter dan de gemiddelde koel-vriescombinatie.FreshSense sensoren houden de temperatuur constant, waardoor de boodschappen langer vers blijven.

Minpunten
  • De koelkast heeft een geluidsniveau van 42 decibel en is dus luidruchtig

    .

    Het heeft geen vershoudzone waarin je jouw verse boodschappen langer kunt bewaren.

Veelgestelde vragen over Bosch KGN33NLEB.

Bosch KGN33NLEB. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 176 cm
Breedte 60 cm
Diepte 66 cm

De plaatsingoptie voor Bosch KGN33NLEB. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 58,75 kg.

Bosch KGN33NLEB. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch KGN33NLEB. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch KGN33NLEB. heeft een kabellengte van 2,4 m.