1. keuken
  2. Samsung RB38C7B6AB1/EF.

Samsung RB38C7B6AB1/EF.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Samsung RB38C7B6AB1/EF.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Samsung RB38C7B6AB1/EF. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Samsung RB38C7B6AB1/EF.

Merk

Samsung

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 203 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 65,8 cm

Gewicht

104 kg

Kleur

Antraciet

Energieklasse

A

Kabellengte

2 m

Omschrijving van Samsung RB38C7B6AB1/EF.

Met de Samsung RB38C7B6AB1/EF heb je volledige controle over de koelruimte die je nodig hebt. Deze vrijstaande koel-vriescombinatie heeft een Convertible Zone, waarmee je eenvoudig het vriesgedeelte aanpast naar extra koelruimte, wat zeer handig is wanneer je een feestje of verjaardag hebt. Daarnaast heeft de koel-vriescombinatie een vershoudzone, zodat je je aardbeien, broccoli en andere producten langer vers houdt. Heb je verse zalmmoot of biefstuk in huis? Dan kun je de vershoudzone verdelen in 2 delen, zodat je in elk gedeelte de temperatuur aanpast die het beste is voor jouw vlees en vis. Ook is de koel-vriescombinatie voorzien van een Metal Cooling Plate, die ervoor zorgt dat de kou behouden blijft wanneer je de deur opent. Hierdoor schommelt de temperatuur minder en bespaar je op je energierekening. De koel-vriescombinatie heeft energieklasse A, waardoor je tot wel € 864,- aan energiekosten kan besparen over de hele levensduur.

Pluspunten
  • Met de Convertible Zone kun je het vriesgedeelte ook als koelgedeelte gebruiken. De koelkast heeft een energieklasse A en is daarom energiezuinig en milieuvriendelijk. De Metal Cool Plate voorkomt dat de koude lucht ontsnapt wanneer je de deur opent, waardoor je boodschappen langer vers blijven.

Minpunten
  • Er is geen hevelgreep, dus je kunt de koelkastdeur makkelijk en snel openen

    .

    Let goed op het gewicht en de omvang van de koelkast tijdens de bezorging; hij moet de trap op kunnen en passen op de uiteindelijke plaats.

Veelgestelde vragen over Samsung RB38C7B6AB1/EF.

Samsung RB38C7B6AB1/EF. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 203 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 65,8 cm

De plaatsingoptie voor Samsung RB38C7B6AB1/EF. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 104 kg.

Samsung RB38C7B6AB1/EF. komt standaard in het Antraciet. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Samsung RB38C7B6AB1/EF. zit in energieklasse: A.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Samsung RB38C7B6AB1/EF. heeft een kabellengte van 2 m.