1. keuken
 2. ETNA VWV242CWIT / Vrijstaand.

ETNA VWV242CWIT / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over ETNA VWV242CWIT / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk ETNA VWV242CWIT / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties ETNA VWV242CWIT / Vrijstaand.

Merk

ETNA

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 61 cm

Gewicht

41,5 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

C

Kabellengte

Omschrijving van ETNA VWV242CWIT / Vrijstaand.

ETNA VWV242CWIT is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een stille vaatwasser. Met een geluidsniveau van slechts 42 decibel is deze vaatwasser een goede keuze voor een kleine kamer. In de vaatwasser heb je ruimte voor 14 couverts. De besteklade biedt plaats aan al je opscheplepels en vorken, waardoor je meer ruimte hebt in de onderkorf voor grote borden en pannen. Met de halve beladingsfunctie kun je ook kleinere ladingen reinigen, zonder dat je onnodig veel water verbruikt. Na het vaatwasprogramma komt de vaatwasserdeur op een kier open, zodat het vaatwerk al kan beginnen met drogen. Met de handige app kies je het juiste programma dat bij je vaat past, zodat je niet steeds opnieuw hoeft te beginnen met afwassen. ETNA VWV242CWIT is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar stilte en gemak.

Pluspunten
 • Deze vaatwasser is erg zuinig met energieklasse C

  .

  Het heeft een geluidsniveau van 42 decibel, wat stiller is dan vergelijkbare vaatwassers

  .

  Met de bijbehorende app kun je je vaatwasser bedienen waar en wanneer je dat maar wilt.

Minpunten
 • Met een basisklasse waskwaliteit is het wassen van je vaat minder goed.

Veelgestelde vragen over ETNA VWV242CWIT / Vrijstaand.

ETNA VWV242CWIT / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 61 cm

De plaatsingoptie voor ETNA VWV242CWIT / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 41,5 kg.

ETNA VWV242CWIT / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

ETNA VWV242CWIT / Vrijstaand. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. ETNA VWV242CWIT / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .