1. keuken
  2. Whirlpool SW8 AM2Q X 2.

Whirlpool SW8 AM2Q X 2.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Whirlpool SW8 AM2Q X 2.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Whirlpool SW8 AM2Q X 2. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Whirlpool SW8 AM2Q X 2.

Merk

Whirlpool

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 187,5 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 63 cm

Gewicht

62 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

E

Kabellengte

2,45 m

Omschrijving van Whirlpool SW8 AM2Q X 2.

De Whirlpool SW8 AM2Q X 2 is de perfecte koelkast voor jouw gezin. Met een capaciteit van 5 personen of meer, is deze koelkast ideaal voor het opbergen van je boodschappen. Deze stille 1-deurs koelkast heeft een geluidsniveau van maar liefst 38 decibel, zodat je tijdens het kijken van een film geen last hebt van harde geluiden. De koelkast is voorzien van 5 plateaus, 5 deurvakken en 1 groentelade, waardoor je je boodschappen eenvoudig kunt verdelen. De 6th Sense technologie van de koelkast zorgt ervoor dat de temperatuur constant wordt gehouden. Daarnaast zorgt de luchtcirculatie voor een gelijkmatige temperatuur over de hele koelkast. Hierdoor bewaar je al je levensmiddelen op de juiste manier. De Whirlpool SW8 AM2Q X 2 is erg stevig gebouwd, waardoor je aankoop lang meegaat. Geniet van een frisse koelkast met een lange levensduur.

Pluspunten
  • Met een koelinhoud van 364 liter is het een ruime 1-deurskoelkast en heeft dankzij de topklasse bouwkwaliteit een lange levensduur.

Minpunten
  • Er is geen koelkast om je verse boodschappen langer te bewaren.

Veelgestelde vragen over Whirlpool SW8 AM2Q X 2.

Whirlpool SW8 AM2Q X 2. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 187,5 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 63 cm

De plaatsingoptie voor Whirlpool SW8 AM2Q X 2. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 62 kg.

Whirlpool SW8 AM2Q X 2. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Whirlpool SW8 AM2Q X 2. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Whirlpool SW8 AM2Q X 2. heeft een kabellengte van 2,45 m.