1. keuken
  2. Bosch KGV33VWEA.

Bosch KGV33VWEA.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch KGV33VWEA.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch KGV33VWEA. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch KGV33VWEA.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 176 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 65 cm

Gewicht

71,2 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

2,4 m

Omschrijving van Bosch KGV33VWEA.

De Bosch KGV33VWEA koel-vriescombinatie is een slimme oplossing voor je koel- en vriesbehoeften. Met de VitaFresh vershoudlade bewaar je je verse kropsla en aardbeien langer. De luchtvochtigheid is eenvoudig aan te passen met de schuif, zodat je boodschappen minder snel uitdrogen. Deze koelkast is geschikt voor het bewaren van boodschappen voor 3 of 4 personen. In het meegeleverde flessenrek kun je wijn en frisdrank veilig in de koelkast bewaren. Daarnaast heeft de koelkast een BixBox vrieslade, waarin je genoeg ruimte hebt voor een ijstaart of stapels pizza's. De koel-vriescombinatie is ontworpen met de nieuwste technologieën om je koelbehoeften te verlichten. De deur heeft een speciale coating die de kou binnen de koelkast bewaart. Ook is de koelkast uitgerust met een energiezuinige compressor, waardoor je energiekosten verlaagd worden. Voeg je deze koel-vriescombinatie toe aan je keuken en je bent verzekerd van koel- en vriesplezier.

Pluspunten
  • In de extra koude VitaFresh lade met aanpasbare luchtvochtigheid kun je je boodschappen langer bewaren

    .

    De koelkast werkt ook in niet verwarmde ruimtes zoals een schuur of een garage met een minimale omgevingstemperatuur van 10°C.

Minpunten
  • Low Frost heeft waardoor je het vriesgedeelte 1 à 2 keer per jaar moet ontdooien.

Veelgestelde vragen over Bosch KGV33VWEA.

Bosch KGV33VWEA. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 176 cm
Breedte 60 cm
Diepte 65 cm

De plaatsingoptie voor Bosch KGV33VWEA. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 71,2 kg.

Bosch KGV33VWEA. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch KGV33VWEA. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch KGV33VWEA. heeft een kabellengte van 2,4 m.