1. keuken
  2. AEG BPB331061B SurroundCook.

AEG BPB331061B SurroundCook.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over AEG BPB331061B SurroundCook.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk AEG BPB331061B SurroundCook. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties AEG BPB331061B SurroundCook.

Merk

AEG

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,4 cm

Breedte: 59,4 cm

Diepte: 56,9 cm

Gewicht

29,4 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

1,6 m

Omschrijving van AEG BPB331061B SurroundCook.

De AEG BPB331061B SurroundCook is een veelzijdige oven waarmee je al je gerechten op de juiste temperatuur bereidt. Zo heb je met de grillfunctie de beschikking over een krokante buitenkant en een sappige binnenkant. De pizzastand zorgt voor een extra krokante bodem. Met de HotAir turbohetelucht wordt de oven sneller opgewarmd en bovendien is het met meerdere bakplaten mogelijk om verschillende hapjes tegelijk te bereiden. Door het reinigingssysteem pyrolyse kun je bovendien de oven zonder veel schoonmaakwerk achterlaten. Deze oven heeft een energie-efficiënte klasse A++ en is daarmee een milieuvriendelijke keuze. Het is ook mogelijk om het temperatuurschema aan te passen met de touch-bediening. Bovendien is er een toets voor herbruikbare ovenfolie. Zo heb je geen last meer van het plakkerige aluminiumfolie. Met de SurroundCook oven bereid je al je gerechten op de ideale temperatuur en heb je er vrijwel geen omkijken meer naar.

Pluspunten
  • Met een topkwaliteit van bereiding heb je veel mogelijkheden om gerechten te bereiden. Met het pyrolyse-reinigingssysteem verbrandt de oven al het vuil en vet. Dankzij turbo-warmtewerveling kun je op meerdere inschuifhoogtes bakken.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie waarmee je restjes eten kunt verwarmen

    .

    Na het bereiden van je gerecht schakelt de oven niet automatisch uit.

Veelgestelde vragen over AEG BPB331061B SurroundCook.

AEG BPB331061B SurroundCook. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,4 cm
Breedte 59,4 cm
Diepte 56,9 cm

De plaatsingoptie voor AEG BPB331061B SurroundCook. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 29,4 kg.

AEG BPB331061B SurroundCook. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

AEG BPB331061B SurroundCook. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. AEG BPB331061B SurroundCook. heeft een kabellengte van 1,6 m.