1. keuken
  2. Siemens HM676G0S6.

Siemens HM676G0S6.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens HM676G0S6.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens HM676G0S6. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens HM676G0S6.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,5 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

46 kg

Kleur

Zilver, Zwart

Energieklasse

Kabellengte

1,2 m

Omschrijving van Siemens HM676G0S6.

Met de Siemens HM676G0S6 zorg je voor heerlijke maaltijden die jij in je eigen keuken hebt bereid. De oven is uitgerust met een heteluchtfunctie, boven- en onderwarmte, een magnetronfunctie en een grill. Als je de oven met de Home Connect-app verbindt, heb je de mogelijkheid om vanaf je werk de oven te bedienen. Zo kun je precies de juiste temperatuur instellen en je eten afbakken op het moment dat jij thuiskomt. Je vindt in de app een groot aanbod aan recepten, waarmee je eenvoudig je boodschappenlijstje kunt samenstellen. Als je thuis bent, laat je de oven met je mobiele telefoon weten welk gerecht je wilt maken. Je hoeft zelf de oven niet schoon te maken, want de pyrolyse-functie verbrandt alle vuilresten. Zo kun je de oven meteen schoonmaken met een doekje.

Pluspunten
  • Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden om gerechten te bereiden. Met het pyrolyse reinigingssysteem verbrandt de oven al het vuil en vet. Met de telescopische rails kun je je eten uit de oven halen zonder jezelf te verbranden.

Minpunten
  • Warmte met een vermogen van 900 watt opwarmen langzamer dan vergelijkbare combi ovens.

Veelgestelde vragen over Siemens HM676G0S6.

Siemens HM676G0S6. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,5 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor Siemens HM676G0S6. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 46 kg.

Siemens HM676G0S6. komt standaard in het Zilver, Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens HM676G0S6. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens HM676G0S6. heeft een kabellengte van 1,2 m.