1. keuken
  2. Inventum OV307B.

Inventum OV307B.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Inventum OV307B.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Inventum OV307B. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Inventum OV307B.

Merk

Inventum

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 31,6 cm

Breedte: 51,8 cm

Diepte: 40,4 cm

Gewicht

9,7 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

0,9 m

Omschrijving van Inventum OV307B.

De Inventum OV307B is een uitgebreide oven die perfect is voor elke keuken. Met zijn 30 liter inhoud biedt hij voldoende ruimte voor het bereiden van grote maaltijden. Je hebt de keuze uit 6 verschillende ovenstanden waarmee je je gerechten op verschillende manieren kunt bereiden. Je kunt kiezen uit onderwarmte, bovenwarmte en bovenwarmte met hetelucht. Met de draaiknoppen is het instellen van de juiste ovenstand gemakkelijk. De Inventum OV307B biedt ook een praktisch draaispit waarmee je kip of kalkoen gemakkelijk en gelijkmatig kunt braden. De bakplaat onderin de oven vangt het braadvet uit het vlees op, waardoor de oven minder vuil wordt. Met de timer kun je een temperatuur instellen tot 230 graden Celsius en een tijd tot 120 minuten. Als de ingestelde tijd voorbij is, schakelt de oven automatisch uit. De Inventum OV307B is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige oven met veel mogelijkheden.

Pluspunten
  • Na de bereiding van je gerecht schakelt de oven automatisch uit.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten te verwarmen.

Veelgestelde vragen over Inventum OV307B.

Inventum OV307B. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 31,6 cm
Breedte 51,8 cm
Diepte 40,4 cm

De plaatsingoptie voor Inventum OV307B. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 9,7 kg.

Inventum OV307B. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Inventum OV307B. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Inventum OV307B. heeft een kabellengte van 0,9 m.