1. keuken
 2. ETNA OS916MZ.

ETNA OS916MZ.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over ETNA OS916MZ.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk ETNA OS916MZ. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties ETNA OS916MZ.

Merk

ETNA

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,5 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 56,4 cm

Gewicht

29,1 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

2 m

Omschrijving van ETNA OS916MZ.

Met de ETNA OS916MZ combi-stoomoven krijg je de perfecte, knapperige broodjes. Met SteamAssist voeg je stoom toe tijdens het bakproces en krijg je een heerlijk resultaat. Met een grote inhoud van 77 liter kun je ook grote ovenschalen en pizza's meenemen. De combi-stoomoven heeft 40 automatische programma's, waardoor je nooit meer twijfelt over de juiste instellingen. Met de StepBake functie stel je de juiste oveninstellingen in en bak je je gerecht automatisch af. Ook kun je met de hydrolyse functie de oven automatisch laten schoonmaken met behulp van waterdamp. Je spaart hiermee tijd en energie. De ETNA OS916MZ is een multifunctionele oven die ideaal is voor het bereiden van vele gerechten. Met de bakfuncties bereid je knapperige broodjes, taart en pizza's. Deze combi-stoomoven is eenvoudig te bedienen, waardoor je hapjes en maaltijden makkelijk en snel kunt bereiden. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om de oven automatisch te laten reinigen, zodat je hier geen tijd meer aan hoeft te besteden.

Pluspunten
 • Met het reinigingssysteem hydrolyse weekt de oven vuil los met stoom

  .

  Met stoom losgeweekt door het hydrolyse-reinigingssysteem

  .

  Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten

  .

  Je hebt veel opties voor het bereiden van gerechten dankzij de topklasse bereidingskwaliteit. Je bedient de oven erg gemakkelijk dankzij topklasse gebruiksgemak

  .

  Door topklasse gebruiksgemak bedien je de oven erg eenvoudig.

Minpunten
 • De stoomfunctie is alleen geschikt voor het rijzen van deeg of het bakken van brood.

Veelgestelde vragen over ETNA OS916MZ.

ETNA OS916MZ. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,5 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 56,4 cm

De plaatsingoptie voor ETNA OS916MZ. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 29,1 kg.

ETNA OS916MZ. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

ETNA OS916MZ. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. ETNA OS916MZ. heeft een kabellengte van 2 m.