1. keuken
  2. Beko BDFN26430X / Vrijstaand.

Beko BDFN26430X / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Beko BDFN26430X / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Beko BDFN26430X / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Beko BDFN26430X / Vrijstaand.

Merk

Beko

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

43,7 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

D

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van Beko BDFN26430X / Vrijstaand.

De Beko BDFN26430X is een vrijstaande vaatwasser met veel ruimte voor 14 couverts. Dankzij de slimme technologie is deze vaatwasser energie-efficiënt en duurzaam. Met zeven verschillende programma's kun je de afwas precies op maat maken. De vaatwasser heeft bovendien een automatische deuropening die je kunt instellen. Hierdoor wordt de warme lucht in de binnenruimte afgevoerd, waardoor zelfs je plastic bakjes droog worden. Verder bespaar je energie en water met het speciale programma voor halve belading. Kortom, met de Beko BDFN26430X heb je altijd de juiste afwasoplossing. De Beko BDFN26430X is voorzien van een intelligente technologie die het gebruik makkelijker maakt. Het innovatieve design is zowel praktisch als esthetisch. De vaatwasser heeft een helder LCD-display waarmee je makkelijk door de verschillende programma's navigeert. Daarnaast heeft de vaatwasser een delay-timer, waarmee je het programma kunt uitstellen tot maximaal 19 uur later. Bovendien is de vaatwasser voorzien van een AquaStop-technologie, die ervoor zorgt dat er geen waterlekkage optreedt. Genoeg redenen om de Beko BDFN26430X in huis te halen!

Pluspunten
  • Aan het einde van het wasprogramma opent de vaatwasser voor een snellere en betere droging. Met topklasse waskwaliteit is extra goed in het wassen van je vaat. Je reinigt je vaat extra grondig met het antibacteriële programma.

Minpunten
  • Er is geen voorzichtig programma om je glaswerk te beschermen.

Veelgestelde vragen over Beko BDFN26430X / Vrijstaand.

Beko BDFN26430X / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Beko BDFN26430X / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 43,7 kg.

Beko BDFN26430X / Vrijstaand. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Beko BDFN26430X / Vrijstaand. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Beko BDFN26430X / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,5 m.