1. keuken
  2. Veripart VPKVC144Z.

Veripart VPKVC144Z.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Veripart VPKVC144Z.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Veripart VPKVC144Z. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Veripart VPKVC144Z.

Merk

Veripart

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 144 cm

Breedte: 54 cm

Diepte: 55 cm

Gewicht

43 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

E

Kabellengte

1,8 m

Omschrijving van Veripart VPKVC144Z.

Veripart VPKVC144Z biedt je de perfecte manier om je verse pasta en zelfgemaakte tiramisu te bewaren. De koel-vriescombinatie heeft voldoende ruimte voor de boodschappen van 2 personen. In de transparante groentelade kun je venkels, paprika's of wortels bewaren, en voor de dozen pizza's en diepvriesfruit is er nog een vriesgedeelte. Het Low Frost-systeem betekent dat je de koelkast slechts 1 of 2 keer per jaar hoeft te ontdooien, wat je weer onderhoud scheelt. Bovendien kun je gebruikmaken van de superkoelen en -vriezen-functie, waardoor je de temperatuur tijdelijk kunt verlagen als je net boodschappen hebt gehaald of als je snel afgekoelde drankjes voor onverwacht bezoek nodig hebt. Daarnaast is de achterkant van de koelkast afgedekt, waardoor stof niet op het rooster kan komen, waardoor er ook geen extra energie verbruikt wordt. Met de Veripart VPKVC144Z heb je een handige en energie-efficiënte manier om je boodschappen te bewaren.

Pluspunten
  • De condensor aan de achterkant van de koelkast is afgedekt en hoeft dus niet vrijgehouden te worden van stof

    .

    Met Low Frost hoef je het vriesgedeelte slechts 1 à 2 keer per jaar te ontdooien.

Minpunten
  • Er is geen koelzone waar je je verse boodschappen langer kunt bewaren.

Veelgestelde vragen over Veripart VPKVC144Z.

Veripart VPKVC144Z. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 144 cm
Breedte 54 cm
Diepte 55 cm

De plaatsingoptie voor Veripart VPKVC144Z. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 43 kg.

Veripart VPKVC144Z. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Veripart VPKVC144Z. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Veripart VPKVC144Z. heeft een kabellengte van 1,8 m.