1. keuken
  2. Siemens GS51NDWDV.

Siemens GS51NDWDV.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens GS51NDWDV.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens GS51NDWDV. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens GS51NDWDV.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 161 cm

Breedte: 70 cm

Diepte: 78 cm

Gewicht

83,29 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

D

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Siemens GS51NDWDV.

De Siemens GS51NDWDV heeft ook een prachtige design. Zijn klassieke look past in ieder interieur. De buitenkant is afgewerkt in een stijlvolle antracietkleur, waardoor het apparaat een echte eyecatcher is. En dat komt goed uit, want de GS51NDWDV heeft ook een aantal praktische voordelen. De vriezer heeft verlichting in het interieur, zodat je snel en eenvoudig de juiste voedingsmiddelen vindt, en een elektronisch display waarmee je de temperatuur kunt instellen. De GS51NDWDV is ook voorzien van een signaal dat aangeeft wanneer de temperatuur te hoog is. Daarnaast heeft de vriezer een zelfsluitend deurmechanisme dat zorgt dat de kou binnen blijft. De vriezer heeft ook een handige ladesysteem. Zo kun je al je voorraad overzichtelijk rangschikken en heb je altijd direct toegang tot je producten. Kortom, met deze vriezer heb je geen compromissen meer te sluiten.

Pluspunten
  • De vriezer heeft energieklasse D, wat zuinig is in gebruik en goed is voor het milieu. Met No Frost hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien.

Minpunten
  • Door de condensor niet afgedekt te zijn, verliest de vrieskist energie en vangt hij stof op.

Veelgestelde vragen over Siemens GS51NDWDV.

Siemens GS51NDWDV. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 161 cm
Breedte 70 cm
Diepte 78 cm

De plaatsingoptie voor Siemens GS51NDWDV. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 83,29 kg.

Siemens GS51NDWDV. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens GS51NDWDV. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens GS51NDWDV. heeft een kabellengte van 2,3 m.