1. keuken
  2. Siemens HS658GXS7.

Siemens HS658GXS7.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens HS658GXS7.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens HS658GXS7. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens HS658GXS7.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,5 cm

Breedte: 59,4 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

44,9 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

1,2 m

Omschrijving van Siemens HS658GXS7.

De Siemens HS658GXS7 is een veelzijdige oven die maaltijden voor veel mensen klaar kan maken. De turbo hetelucht functie biedt de mogelijkheid om op meerdere niveaus te bakken en om meerdere ovenschotels tegelijk te bereiden. Daarnaast heeft het 40 automatische programma's voor de juiste instellingen van je gerecht. Met de stoomfunctie bereid je zalm en asperges op een gezonde en lekkere manier. Daarbij zorgen stoominjecties ervoor dat de maaltijd niet uitdroogt tijdens het bereidingsproces. De telescopische rails maken het gemakkelijk om bijvoorbeeld een cake of taart uit de oven te halen zonder je aan te branden in de hete inbouw oven. Kortom, de Siemens HS658GXS7 is een uitstekende keuze voor mensen die een veelzijdige oven willen.

Pluspunten
  • Heeft u een kerntemperatuurmeter om uw gerecht precies naar uw voorkeur te bereiden? De stoomfunctie is geschikt voor het bereiden van vis, vlees en groenten

    .

    Bepaal hoe knapperig uw broodjes uit de oven komen, dankzij de aanpasbare luchtvochtigheid.

Minpunten
  • Je bedient de oven niet via een app op je smartphone.

Veelgestelde vragen over Siemens HS658GXS7.

Siemens HS658GXS7. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,5 cm
Breedte 59,4 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor Siemens HS658GXS7. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 44,9 kg.

Siemens HS658GXS7. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens HS658GXS7. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens HS658GXS7. heeft een kabellengte van 1,2 m.