1. keuken
  2. Bosch KGE39ALCA.

Bosch KGE39ALCA.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch KGE39ALCA.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch KGE39ALCA. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch KGE39ALCA.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 201 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 65 cm

Gewicht

79,3 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

C

Kabellengte

2,4 m

Omschrijving van Bosch KGE39ALCA.

Met de Bosch KGE39ALCA heb je geen last meer van hoge energierekeningen, dankzij de energiezuinige C-klasse. Deze vrijstaande koel-vriescombinatie is geschikt voor 3 tot 4 personen. Bovendien blijven je etenswaren extra lang vers door de FreshSense sensoren die er voor zorgen dat de temperatuur altijd constant is. Ook is het mogelijk om verschillende geuren te scheiden. In het koelgedeelte bewaar je bijvoorbeeld de overgebleven curry, zonder dat de geurtjes hiervan in het vriesgedeelte terechtkomen. Heb je veel te bewaren? Dan komt de BigBox lade goed van pas. Hiermee heb je namelijk extra veel ruimte om bijvoorbeeld een flinke ijstaart te invriezen.

Pluspunten
  • In de koelkast blijven groenten en fruit langer vers dankzij FreshSense sensoren die de temperatuur constant houden, zodat de boodschappen langer goed blijven.

Minpunten
  • Low Frost heeft, waardoor je het vriesgedeelte 1 à 2 keer per jaar moet ontdooien.

Veelgestelde vragen over Bosch KGE39ALCA.

Bosch KGE39ALCA. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 201 cm
Breedte 60 cm
Diepte 65 cm

De plaatsingoptie voor Bosch KGE39ALCA. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 79,3 kg.

Bosch KGE39ALCA. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch KGE39ALCA. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch KGE39ALCA. heeft een kabellengte van 2,4 m.