1. keuken
  2. Siemens KI51RADF0.

Siemens KI51RADF0.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens KI51RADF0.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens KI51RADF0. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens KI51RADF0.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 139,7 cm

Breedte: 55,8 cm

Diepte: 54,5 cm

Gewicht

52,39 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

F

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Siemens KI51RADF0.

De Siemens KI51RADF0 is een krachtige koelkast met een ongekend lage geluidsproductie van 33 decibel. Met de speciale hyperFresh Plus lade kun je je groente en fruit langer vers houden. Je kunt zelf de luchtvochtigheid instellen, waardoor appels en paprika lekker knapperig blijven. Ook kaas en vlees hebben een langere houdbaarheid in de lade en behouden meer smaak. Daarnaast is er de superCooling-knop, waarmee je de temperatuur tijdelijk verlaagt zodat nieuwe etenswaren snel afkoelen. De deur sluit daarnaast stil en zacht dankzij de SoftClose-deursluiting, die alleen sluit wanneer de deur in een hoek van 20 graden of minder staat. Kortom, de Siemens KI51RADF0 is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een krachtige en stille koelkast met handige extra's.

Pluspunten
  • Dankzij het lage geluidsniveau van 33 decibel hoor je bijna niet dat hij aanstaat. In de vershoudzone blijven fruit en groente langer vers. Gaat langer mee dankzij de middenklasse bouwkwaliteit.

Minpunten
  • Is met energieklasse F minder zuinig dan de meeste 1-deurs koelkasten?

Veelgestelde vragen over Siemens KI51RADF0.

Siemens KI51RADF0. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 139,7 cm
Breedte 55,8 cm
Diepte 54,5 cm

De plaatsingoptie voor Siemens KI51RADF0. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 52,39 kg.

Siemens KI51RADF0. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens KI51RADF0. zit in energieklasse: F.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens KI51RADF0. heeft een kabellengte van 2,3 m.