1. keuken
 2. Inventum VVW5520 / Vrijstaand.

Inventum VVW5520 / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Inventum VVW5520 / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Inventum VVW5520 / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Inventum VVW5520 / Vrijstaand.

Merk

Inventum

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 44 cm

Breedte: 55 cm

Diepte: 50 cm

Gewicht

21,5 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

F

Kabellengte

Omschrijving van Inventum VVW5520 / Vrijstaand.

De Inventum VVW5520 is een ideale keuze voor mensen die een compacte vaatwasser zoeken die naast het reinigen van de vaat ook energie bespaart. Dit apparaat is uiterst gebruiksvriendelijk en heeft een aantal nuttige functies. Zo heeft de vaatwasser een intelligente sensortechnologie die de watertemperatuur en de duur van het programma aanpast aan de mate van vervuiling. Dit zorgt ervoor dat de vaatwasser alleen zo veel energie en water gebruikt als nodig is. De Inventum VVW5520 is voorzien van een uitneembare schuiflade waardoor je makkelijk borden, glazen en bestek kunt plaatsen. Het apparaat heeft ook een speciale glazenrek, zodat je longdrinkglazen veilig kunt drogen. Met behulp van de speciale aquastop functie zorg je er ook voor dat er geen lekkage optreedt bij het openen van de deur. Het apparaat is voorzien van een LED-display waarop de resterende tijd wordt weergegeven. De Inventum VVW5520 biedt een uitstekende prestatie en bespaart tegelijkertijd energie. Dit apparaat is ideaal voor mensen met een drukke levensstijl en is een echte uitkomst voor al je vaatwasserwensen.

Pluspunten
 • Je glaswerk komt onbeschadigd uit de vaatwasser dankzij het behoedzame programma

  .

  -> Je glaswerk komt onbeschadigd uit de vaatwasser dankzij het voorzichtige programma. Zijn compacte formaat maakt de vaatwasser geschikt voor in de kleinere keuken

  .

  -> Zijn compacte formaat maakt de vaatwasser geschikt voor in de kleinere keukens.

Minpunten
 • De binnenruimte is niet uitgerust met verlichting voor extra overzicht bij het in- en uitladen.

Veelgestelde vragen over Inventum VVW5520 / Vrijstaand.

Inventum VVW5520 / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 44 cm
Breedte 55 cm
Diepte 50 cm

De plaatsingoptie voor Inventum VVW5520 / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 21,5 kg.

Inventum VVW5520 / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Inventum VVW5520 / Vrijstaand. zit in energieklasse: F.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Inventum VVW5520 / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .