1. keuken
  2. AEG RDB428E1AW.

AEG RDB428E1AW.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over AEG RDB428E1AW.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk AEG RDB428E1AW. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties AEG RDB428E1AW.

Merk

AEG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 161 cm

Breedte: 55 cm

Diepte: 54,7 cm

Gewicht

47 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

2,5 m

Omschrijving van AEG RDB428E1AW.

De AEG RDB428E1AW koel-vriescombinatie is ideaal voor een gezin van 3 of 4 personen. Met het vriesgedeelte bovenin hoef je niet te bukken voor je diepvriesproducten. Door het Low Frost systeem hoef je slechts 2 keer per jaar het vriesgedeelte te ontdooien, waardoor je minder tijd kwijt bent aan onderhoud. Daarnaast zijn er verstelbare plateaus en een ruime groentelade om je boodschappen overzichtelijk te bewaren. De ledverlichting aan de zijkanten zorgt ervoor dat je makkelijk ziet waar je de aardbeien of andere producten hebt neergelegd. De AEG RDB428E1AW koel-vriescombinatie is dus de ideale oplossing voor het bewaren van je boodschappen. De AEG RDB428E1AW koel-vriescombinatie is perfect voor een gezin van 3 of 4 personen. Met het vriesgedeelte bovenin hoef je niet te bukken. Bovendien hoef je met het Low Frost systeem slechts 2 keer per jaar het vriesgedeelte te ontdooien, waardoor je minder tijd kwijt bent aan onderhoud. Verder zijn er verstelbare plateaus en een ruime groentelade om je boodschappen overzichtelijk te bewaren. De ledverlichting aan de zijkanten zorgt ervoor dat je makkelijk ziet waar je de producten hebt neergelegd. De energieklasse A+++ maakt de AEG RDB428E1AW koel-vriescombinatie ook nog eens zeer energiezuinig. Kortom, met deze koel-vriescombinatie heb je de ideale oplossing voor het bewaren van je boodschappen.

Pluspunten
  • Met een koelinhoud van 242 liter is dit een ruime koel-vriescombinatie

    .

    De draairichting van de deur is aan te passen.

Minpunten
  • Er is geen koelkast waarmee je je verse boodschappen langer kunt bewaren.

Veelgestelde vragen over AEG RDB428E1AW.

AEG RDB428E1AW. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 161 cm
Breedte 55 cm
Diepte 54,7 cm

De plaatsingoptie voor AEG RDB428E1AW. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 47 kg.

AEG RDB428E1AW. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

AEG RDB428E1AW. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. AEG RDB428E1AW. heeft een kabellengte van 2,5 m.