1. keuken
  2. AEG RDB424E1AW.

AEG RDB424E1AW.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over AEG RDB424E1AW.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk AEG RDB424E1AW. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties AEG RDB424E1AW.

Merk

AEG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 143,4 cm

Breedte: 55 cm

Diepte: 54,7 cm

Gewicht

45,5 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

2,5 m

Omschrijving van AEG RDB424E1AW.

De AEG RDB424E1AW koel-vriescombinatie is een krachtige, zuinige en veelzijdige machine. Hij heeft een energieklasse A++, wat betekent dat je voor weinig energie veel koeling krijgt. De koelkast heeft een netto inhoud van 219 liter, waarvan de helft koeling en de helft vriezing is. Je koelt je wekelijkse boodschappen zoals groente, fruit, melkproducten en kruiden. In de vriezer bewaar je zorgeloos je diepvriesproducten zoals vlees, vis, gevogelte en diepvriesgroente. De AEG koelkast heeft een slimme indeling, waardoor je optimaal gebruik maakt van de ruimte. Zo heeft de koelkast aan de buitenkant een deur met flessenrek, waar je je frisdranken en sappen veilig kunt bewaren. In de koelkast zelf heb je 2 plateaus, waar je je verse voedsel kunt verdelen. Onderin vind je een groentelade, waar je je groenten en fruit gemakkelijk in kwijt kunt. Bovenin de koelkast is een vriesvak van 41 liter, waar je je diepvriesproducten bewaart. Dankzij de Low Frost technologie heb je maar weinig onderhoud aan de koelkast en hoef je het vriesgedeelte maar 1 à 2 keer per jaar te ontdooien.

Pluspunten
  • De condensor aan de achterkant van de koelkast is afgedekt, dus hoeft u geen stofvrije omgeving te creëren

    .

    De koelkast werkt ook in niet-verwarmde ruimtes zoals een schuur of een garage, met een minimale omgevingstemperatuur van 10°C.

Minpunten
  • Er is geen koelvak waarin je je verse boodschappen langer kunt bewaren.

Veelgestelde vragen over AEG RDB424E1AW.

AEG RDB424E1AW. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 143,4 cm
Breedte 55 cm
Diepte 54,7 cm

De plaatsingoptie voor AEG RDB424E1AW. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 45,5 kg.

AEG RDB424E1AW. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

AEG RDB424E1AW. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. AEG RDB424E1AW. heeft een kabellengte van 2,5 m.