1. keuken
  2. ETNA AKV378IRVS.

ETNA AKV378IRVS.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over ETNA AKV378IRVS.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk ETNA AKV378IRVS. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties ETNA AKV378IRVS.

Merk

ETNA

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 179,1 cm

Breedte: 91 cm

Diepte: 64,6 cm

Gewicht

94 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

F

Kabellengte

2 m

Omschrijving van ETNA AKV378IRVS.

De ETNA AKV378IRVS is de perfecte koelkast voor een huishouden van 5 of meer personen. Het is zo ontworpen dat het temperatuurverschil in de koelkast zo klein mogelijk wordt. Met de luchtcirculatie is het niet uitmaakt waar je de yoghurt of blokjes kaas zet, het blijft overal even koel. Met de handige dispenser haal je koud water of ijsblokjes uit de koelkast. In het vriesgedeelte van 185 liter heb je genoeg ruimte om maaltijden in te vriezen. Door No Frost hoef je de koelkast nooit te ontdooien en komt er geen ijs op de verpakkingen. En je hebt geen wateraansluiting nodig, want de ETNA AKV378IRVS heeft een waterreservoir. Deze koelkast is dus ideaal voor een druk huishouden, want je hebt altijd koud water en ijsblokjes binnen handbereik. De ETNA AKV378IRVS is de perfecte koelkast voor een druk huishouden. Je houdt je boodschappen koel, het maakt niet uit waar je ze neerzet. Met de handige dispenser krijg je koud water en ijsblokjes en het vriesgedeelte met No Frost zorgt ervoor dat je geen ijs op de verpakkingen krijgt. En je hebt geen wateraansluiting nodig, want de ETNA AKV378IRVS heeft een eigen waterreservoir. Kortom, deze koelkast is een must-have voor ieder huishouden.

Pluspunten
  • Met de water- en ijsdispenser heb je altijd water en ijsblokjes binnen handbereik. Door de luchtcirculatie is het op elk plateau even koel. De roestvrijstalen koelkastdeur is niet snel beschadigd, waardoor hij er altijd netjes uitziet.

Minpunten
  • Met energieklasse F is het geen energiezuinige koelkast

    .

    Er is ook geen vershoudzone waarmee je je verse boodschappen langer kunt bewaren.

Veelgestelde vragen over ETNA AKV378IRVS.

ETNA AKV378IRVS. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 179,1 cm
Breedte 91 cm
Diepte 64,6 cm

De plaatsingoptie voor ETNA AKV378IRVS. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 94 kg.

ETNA AKV378IRVS. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

ETNA AKV378IRVS. zit in energieklasse: F.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. ETNA AKV378IRVS. heeft een kabellengte van 2 m.