1. keuken
  2. ETNA CM450RVS.

ETNA CM450RVS.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over ETNA CM450RVS.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk ETNA CM450RVS. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties ETNA CM450RVS.

Merk

ETNA

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 45,4 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 56,5 cm

Gewicht

38,8 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van ETNA CM450RVS.

De ETNA CM450RVS heeft ook een handige timerfunctie. Je stelt de gewenste bereidingstijd in en de oven start automatisch. De timer sluit de oven na afloop van de gekozen tijd af. Zo kun je met een gerust hart een film kijken of een boek lezen terwijl je eten kookt, zonder dat je bang hoeft te zijn voor het verbranden van je gerechten. De oven is ook eenvoudig schoon te maken. Hij heeft een speciale antiaanbaklaag, waardoor je met een vochtige doek de binnenkant kunt reinigen. Ook is hij voorzien van een klapdeur. Je opent de deur net zo makkelijk als een kastdeur en dat betekent dat hij minder warmte afgeeft en veiliger is. Bovendien is de ETNA CM450RVS energiezuinig in gebruik, waardoor je kunt genieten van de perfecte bereiding van je maaltijden met een gerust hart.

Pluspunten
  • Met middenklasse bereidingskwaliteit heb je meer mogelijkheden om gerechten te bereiden. Je bedient de oven relatief gemakkelijk dankzij middenklasse gebruiksgemak. In de oven zit een LED-lamp die de hele levensduur meegaat, deze hoef je niet te vervangen.

Minpunten
  • De oven heeft geen deur die zacht sluit.

Veelgestelde vragen over ETNA CM450RVS.

ETNA CM450RVS. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45,4 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 56,5 cm

De plaatsingoptie voor ETNA CM450RVS. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 38,8 kg.

ETNA CM450RVS. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

ETNA CM450RVS. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. ETNA CM450RVS. heeft een kabellengte van 1,5 m.