1. keuken
 2. Samsung RS6HA8891SL Family Hub.

Samsung RS6HA8891SL Family Hub.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Samsung RS6HA8891SL Family Hub.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Samsung RS6HA8891SL Family Hub. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Samsung RS6HA8891SL Family Hub.

Merk

Samsung

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 178 cm

Breedte: 91,2 cm

Diepte: 71,6 cm

Gewicht

117 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

E

Kabellengte

2 m

Omschrijving van Samsung RS6HA8891SL Family Hub.

Met de Samsung RS6HA8891SL Family Hub wordt het organiseren van de familie activiteiten een stuk gemakkelijker. Het grote scherm maakt het je mogelijk om de agenda te bekijken, foto's te bekijken en zelfs boodschappen te bestellen. In deze Amerikaanse koelkast vind je een handige ingebouwde camera, waarmee je in de supermarkt kan zien welke boodschappen je nog moet kopen. In de koelkast is ruimte voor boodschappen van vijf personen of meer. Met het Twin Cooling Plus systeem heb je twee gescheiden koelsystemen, waardoor er geen geur- of smaakoverdracht plaatsvindt. Hierdoor blijven de etenswaren langer vers en droogt het voedsel niet uit. Het Metal Cooling paneel aan de achterwand zorgt ervoor dat de boodschappen ook bij het openen van de deur goed gekoeld blijven. Het is dus een geschikte koelkast voor iedereen die de boodschappen van een gezin wil bewaren.

Pluspunten
 • Kijk tv, houd een boodschappenlijst bij of bekijk de familieagenda op het ingebouwde touchscreen

  .

  Dankzij de ingebouwde camera en de app op je smartphone, controleer je of je nog melk in huis hebt in de supermarkt.

Minpunten
 • Het gewicht en de omvang van de koelkast kunnen de levering moeilijk maken, controleer dus goed of hij op de gewenste locatie past

  .

  Het heeft ook geen vershoudzone waarin je je verse boodschappen kunt bewaren.

Veelgestelde vragen over Samsung RS6HA8891SL Family Hub.

Samsung RS6HA8891SL Family Hub. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 178 cm
Breedte 91,2 cm
Diepte 71,6 cm

De plaatsingoptie voor Samsung RS6HA8891SL Family Hub. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 117 kg.

Samsung RS6HA8891SL Family Hub. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Samsung RS6HA8891SL Family Hub. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Samsung RS6HA8891SL Family Hub. heeft een kabellengte van 2 m.