1. keuken
  2. Veripart VPIBKK122.

Veripart VPIBKK122.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Veripart VPIBKK122.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Veripart VPIBKK122. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Veripart VPIBKK122.

Merk

Veripart

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 123 cm

Breedte: 54 cm

Diepte: 54 cm

Gewicht

34 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

2 m

Omschrijving van Veripart VPIBKK122.

Met de Veripart VPIBKK122 bewaar je makkelijk je wekelijkse boodschappen voor je hele gezin. De koelkast heeft een inhoud van 199 liter, met 4 plateaus, 3 deurvakken en een groentelade. Met de smart modus past de koelkast zich aan aan de omgevingstemperatuur in je keuken, waardoor je boodschappen langer vers blijven. Daarnaast heeft de koelkast ook een super modus. Hiermee verlaag je de temperatuur tijdelijk, waardoor je groente en fruit sneller afkoelen. Ook als je van plan bent om grote pannen met eten mee naar huis te nemen, heb je de ruimte. Je kunt je koelkast namelijk eenvoudig aanpassen aan de omvang van je pannen. Met de Veripart VPIBKK122 heb je een betrouwbare koelkast in huis die je boodschappen vers houdt. Zo geniet je langer van de lekkerste ingrediënten voor je maaltijden. Bovendien is de koelkast heel energiezuinig, waardoor je ook nog eens geld bespaart!

Pluspunten
  • De draairichting van de deur is aan te passen. De koelinhoud van deze ruime 1-deurs koelkast is 199 liter.

Minpunten
  • Er is geen vershoudzone waarin je je verse boodschappen langer kunt bewaren.

Veelgestelde vragen over Veripart VPIBKK122.

Veripart VPIBKK122. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 123 cm
Breedte 54 cm
Diepte 54 cm

De plaatsingoptie voor Veripart VPIBKK122. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 34 kg.

Veripart VPIBKK122. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Veripart VPIBKK122. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Veripart VPIBKK122. heeft een kabellengte van 2 m.