1. keuken
 2. Samsung BRB30715EWW.

Samsung BRB30715EWW.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Samsung BRB30715EWW.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Samsung BRB30715EWW. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Samsung BRB30715EWW.

Merk

Samsung

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 193,5 cm

Breedte: 54 cm

Diepte: 55 cm

Gewicht

69,5 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

E

Kabellengte

2,5 m

Omschrijving van Samsung BRB30715EWW.

Met de Samsung BRB30715EWW/EF kun je jouw boodschappen op de best mogelijke manier bewaren. Het Twin Cooling Plus systeem zorgt ervoor dat de geurtjes van verschillende producten niet met elkaar vermengen en dat de smaak en aroma van alle producten behouden blijven. De koel-vriescombinatie heeft daarnaast ook een vershoudzone, waar je bijvoorbeeld verse zalm en rosbief in kunt bewaren. Met de koelkast kun je boodschappen voor 3 of 4 personen opslaan. Dankzij het No Frost systeem hoeven de producten niet te worden ontdooit. Hierdoor is er geen ijsvorming op je bevroren producten of op de verpakking. En ook het geluidsniveau is laag, 35 decibel, dus je kunt de koelkast zonder problemen in een open keuken plaatsen.

Pluspunten
 • Dankzij het lage geluidsniveau van 35 decibel hoor je nauwelijks dat hij aanstaat

  .

  --> Dankzij het lage geluidsniveau van 35 decibel hoor je bijna niet dat hij aanstaat

  .

  In de vershoudzone blijven vlees en vis langer vers

  .

  --> In de koelzone blijven vlees en vis langer vers

  .

  De koelkast werkt ook in niet verwarmde ruimtes als een schuur of een garage met een minimale omgevingstemperatuur van 10 graden Celsius

  .

  --> De koelkast werkt ook in onverwarmde ruimtes zoals een schuur of een garage met een minimumomgevingstemperatuur van 10 graden Celsius.

Minpunten
 • Heeft relatief weinig vriesruimte met een vriesgedeelte van 74 liter

  .

  Heeft geen hevelgreep om de koelkastdeur snel en gemakkelijk te openen.

Veelgestelde vragen over Samsung BRB30715EWW.

Samsung BRB30715EWW. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 193,5 cm
Breedte 54 cm
Diepte 55 cm

De plaatsingoptie voor Samsung BRB30715EWW. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 69,5 kg.

Samsung BRB30715EWW. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Samsung BRB30715EWW. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Samsung BRB30715EWW. heeft een kabellengte van 2,5 m.