1. keuken
  2. SMEG FAB28RBL5.

SMEG FAB28RBL5.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over SMEG FAB28RBL5.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk SMEG FAB28RBL5. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties SMEG FAB28RBL5.

Merk

SMEG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 153 cm

Breedte: 60,1 cm

Diepte: 72,8 cm

Gewicht

73,5 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

D

Kabellengte

1,8 m

Omschrijving van SMEG FAB28RBL5.

De SMEG FAB28RBL5 is een energiezuinig apparaat met een uniek retro jasje. Zijn vintage look is geïnspireerd op de jaren 50. Met een koelvolume van 117 liter is er genoeg ruimte om de boodschappen van 3-4 personen te bewaren. In de vershoudzone onderin de koelkast kan je de lekkerste vis, vlees of groenten langer vers houden. Het apparaat werkt erg stil, met een geluidsniveau van 35 decibel. Je hoort het bijna niet als hij aanstaat. Bovenin de koelkast bevindt zich het vriesvak van 26 liter, waar je de restjes van gisteren in kan invriezen. De SMEG FAB28RBL5 heeft energieklasse D en verbruikt dus weinig energie. Daardoor betaal je maar weinig energiekosten per jaar en draag je je steentje bij aan het milieu.

Pluspunten
  • Heeft een kleine diepvriessnelheid van 26 liter voor het opslaan van een diepvriespizza en ijsjes

    .

    De koelkast is D-energie-efficiënt en dus goed voor het milieu. Dankzij het lage geluidsniveau van 35 decibel merk je nauwelijks dat hij aanstaat.

Minpunten
  • De draairichting van de deur is niet te veranderen.

Veelgestelde vragen over SMEG FAB28RBL5.

SMEG FAB28RBL5. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 153 cm
Breedte 60,1 cm
Diepte 72,8 cm

De plaatsingoptie voor SMEG FAB28RBL5. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 73,5 kg.

SMEG FAB28RBL5. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

SMEG FAB28RBL5. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. SMEG FAB28RBL5. heeft een kabellengte van 1,8 m.