1. keuken
  2. ETNA CM851ZT.

ETNA CM851ZT.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over ETNA CM851ZT.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk ETNA CM851ZT. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties ETNA CM851ZT.

Merk

ETNA

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 45,4 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 56,5 cm

Gewicht

39 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

2,1 m

Omschrijving van ETNA CM851ZT.

De ETNA CM851ZT is een uitstekende keuze voor het bereiden van alle soorten eten. Met de 20 automatische programma's heb je altijd de juiste instellingen bij de hand. Je kunt een warmhoudstand instellen voor het bereiden van gerechten die je langer warm moet houden. Wil je je groenten stomen? Geen probleem, want er is een speciale functie voor. Als je meerdere gerechten tegelijkertijd wilt maken, is de ETNA CM851ZT een uitstekende keuze. Met 51 liter ovenruimte en 5 inschuifniveaus kun je meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden. Ook als je de oven even alleen moet laten, kun je er op vertrouwen dat alles veilig is. Dankzij de kinderbeveiliging is er niets meer wat je kan tegenhouden.

Pluspunten
  • Kies 1 van de 25 automatische programma's en de oven selecteert de juiste instellingen voor jouw gerecht. Bedien de oven nauwkeurig met het touchscreen, waardoor je precies de juiste temperatuur bereikt.

Minpunten
  • Met een vermogen van 800 watt wordt je gerecht niet zo snel warm.

Veelgestelde vragen over ETNA CM851ZT.

ETNA CM851ZT. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45,4 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 56,5 cm

De plaatsingoptie voor ETNA CM851ZT. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 39 kg.

ETNA CM851ZT. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

ETNA CM851ZT. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. ETNA CM851ZT. heeft een kabellengte van 2,1 m.