1. keuken
 2. Veripart VPSBS177Z.

Veripart VPSBS177Z.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Veripart VPSBS177Z.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Veripart VPSBS177Z. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Veripart VPSBS177Z.

Merk

Veripart

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 177 cm

Breedte: 91,2 cm

Diepte: 70,4 cm

Gewicht

86 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

E

Kabellengte

1,8 m

Omschrijving van Veripart VPSBS177Z.

De Veripart VPSBS177Z biedt meer dan genoeg ruimte voor de wekelijkse boodschappen. Met deze Amerikaanse koelkast bewaar je heel gemakkelijk de boodschappen van 5 personen of meer. De luchtcirculatie in de koelkast zorgt ervoor dat de koude lucht gelijkmatig wordt verspreid, waardoor je boodschappen overal in de koelkast even koel blijven. Je hoeft het vriesgedeelte ook nooit te ontdooien dankzij de No Frost functie. En komt er onverwachts bezoek? Dan is er de superkoelen en -vriezen functie, waarmee je snel een lading drankjes en hapjes koelt. Na een tijdje schakelt de koelkast weer terug naar de normale instelling. Met de Veripart VPSBS177Z heb je een kwalitatief hoogwaardige koelkast die je op de best mogelijke manier helpt bij het bewaren van al je boodschappen. Je krijgt de extra zekerheid dat alles wat je in de koelkast legt optimaal bewaard blijft. En je hebt de flexibiliteit om de koelkast helemaal naar jouw wensen in te richten.

Pluspunten
 • Door de luchtcirculatie is het op elk plateau even koel

  .

  De Amerikaanse koelkast heeft een zeer ruime inhoud van 562 liter

  .

  Dankzij No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien.

Minpunten
 • Er is geen ijsblokjesdispenser voor extra koude drankjes.

Veelgestelde vragen over Veripart VPSBS177Z.

Veripart VPSBS177Z. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 177 cm
Breedte 91,2 cm
Diepte 70,4 cm

De plaatsingoptie voor Veripart VPSBS177Z. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 86 kg.

Veripart VPSBS177Z. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Veripart VPSBS177Z. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Veripart VPSBS177Z. heeft een kabellengte van 1,8 m.