1. keuken
  2. Beko DVN05320W / Vrijstaand.

Beko DVN05320W / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Beko DVN05320W / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Beko DVN05320W / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Beko DVN05320W / Vrijstaand.

Merk

Beko

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

42,2 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

Omschrijving van Beko DVN05320W / Vrijstaand.

De Beko DVN05320W is een hoogwaardige vrijstaande vaatwasser die perfect is voor een gezin. Deze vaatwasser heeft een trommel die in staat is om 13 couverts tegelijk te wassen. Je kunt kiezen uit 6 verschillende wasprogramma's, waaronder het intensieve programma voor aangekoekte ovenschalen en het korte programma voor een snelle afwas. De halve beladingsfunctie verlaagt het water- en energieverbruik, zodat je niet te veel water en energie verbruikt. De Beko DVN05320W heeft een modern en elegant design, waardoor hij perfect past in ieder interieur. De buitenkant is gemaakt van hoogwaardig staal en de handgreep is gemaakt van sterk plastic. Dankzij de overloopbeveiliging wordt overmatig watergebruik voorkomen. Met de handige timer kun je het wasprogramma instellen wanneer je maar wilt, zodat je precies weet wanneer je afwas klaar is.

Pluspunten
  • Met de halve beladingsfunctie bespaar je energie en water wanneer je vaatwasser niet helemaal vol is.

Minpunten
  • Deze vaatwasser is niet energiezuinig in gebruik met energieklasse E.

Veelgestelde vragen over Beko DVN05320W / Vrijstaand.

Beko DVN05320W / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Beko DVN05320W / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 42,2 kg.

Beko DVN05320W / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Beko DVN05320W / Vrijstaand. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Beko DVN05320W / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .