1. keuken
  2. Bosch KIR21VFE0.

Bosch KIR21VFE0.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch KIR21VFE0.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch KIR21VFE0. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch KIR21VFE0.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 87,4 cm

Breedte: 54,1 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

30,5 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Bosch KIR21VFE0.

Ook heeft de Bosch KIR21VFE0 een led-verlichting die de hele binnenkant verlicht. Hierdoor kun je eenvoudig zien wat er in je koelkast staat. De deur is voorzien van een SoftClose systeem, waardoor de deur zachtjes en geruisloos dichtvalt. Bovendien bespaar je energie met de energiezuinige A+++-keurmerk. Zo sta je altijd zeker dat je met deze koelkast energie bespaart. Zo heb je de perfecte koelkast voor je dagelijkse boodschappen.

Pluspunten
  • Dankzij het lage geluidsniveau van 35 decibel hoor je bijna niet dat hij aanstaat. Door de luchtcirculatie is er op elk plateau een gelijkmatige koeling. Gaat langer mee dankzij de bouwkwaliteit van middenklasse.

Minpunten
  • Met een basisklasse koelkwaliteit is het minder goed om je boodschappen te bewaren.

Veelgestelde vragen over Bosch KIR21VFE0.

Bosch KIR21VFE0. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 87,4 cm
Breedte 54,1 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor Bosch KIR21VFE0. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 30,5 kg.

Bosch KIR21VFE0. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch KIR21VFE0. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch KIR21VFE0. heeft een kabellengte van 2,3 m.