1. keuken
 2. Beko B5RCNE406LXBRW.

Beko B5RCNE406LXBRW.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Beko B5RCNE406LXBRW.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Beko B5RCNE406LXBRW. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Beko B5RCNE406LXBRW.

Merk

Beko

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 203,5 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 66,3 cm

Gewicht

76 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

C

Kabellengte

2,15 m

Omschrijving van Beko B5RCNE406LXBRW.

Met de Beko B5RCNE406LXBRW koel-vriescombinatie heeft u ruimte om de boodschappen van drie of vier personen te bewaren. Met de vier plateaus kunt u al uw bakjes yoghurt, beleg en tapashapjes bewaren. In de speciale HarvestFresh vershoudlade kunt u verse groenten en fruit bewaren die langer vers blijven door de speciale licht technologie die een zonnecyclus nabootst. Daarnaast heeft u een speciale lade waar u kaasjes kunt bewaren in het koelgedeelte. In het vriesgedeelte kunt u diepvriespizza's en broden bewaren. Voor grote ijstaarten heeft u de Max Store vrieslade, waar u extra veel ruimte heeft. Als u meer ruimte nodig heeft in de koelkast, kunt u het vriesgedeelte ook gemakkelijk inzetten als extra koelruimte.

Pluspunten
 • De koelkast is met energieklasse C zuinig in gebruik en daarom milieuvriendelijk

  .

  In de HarvestFresh vershoudzone blijven vitaminen van groente en fruit langer behouden dankzij speciale lichttechnologie

  .

  Dankzij de verschillende zones van de MultiZone kun je het vriesgedeelte ook instellen als een koelgedeelte, waardoor je extra ruimte voor boodschappen hebt.

Minpunten
 • De koelkast is niet geschikt voor gebruik in een koude, onverwarmde omgeving

  .

  Er is geen hendelvormige greep, waardoor je de koelkastdeur niet snel en gemakkelijk kunt openen.

Veelgestelde vragen over Beko B5RCNE406LXBRW.

Beko B5RCNE406LXBRW. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 203,5 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 66,3 cm

De plaatsingoptie voor Beko B5RCNE406LXBRW. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 76 kg.

Beko B5RCNE406LXBRW. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Beko B5RCNE406LXBRW. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Beko B5RCNE406LXBRW. heeft een kabellengte van 2,15 m.