1. keuken
  2. Siemens KS29VVWEP.

Siemens KS29VVWEP.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens KS29VVWEP.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens KS29VVWEP. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens KS29VVWEP.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 161 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 65 cm

Gewicht

61,5 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Siemens KS29VVWEP.

De Siemens KS29VVWEP is een stijlvolle koelkast die je gemakkelijk kunt vullen. Dankzij het glazen easyAccess-plateau schuif je de lades en de vakken eenvoudig naar voren waardoor je direct ziet wat er allemaal in ligt. Met de superCooling-knop kun je de temperatuur tijdelijk verlagen zodat nieuwe boodschappen snel afkoelen en de inhoud van de koelkast niet opwarmt. Daarnaast heeft de koelkast een standaard draairichting van links, maar je kunt deze ook aanpassen naar de draairichting die bij jouw keuken past. Met de Siemens KS29VVWEP kun je jouw keuken op een stijlvolle manier inrichten.

Pluspunten
  • Met een topklasse koelkwaliteit bewaar je je boodschappen extra lang. Met een topklasse koelkwaliteit bewaar je je boodschappen langer. In de vershoudzone blijven groente en fruit langer vers. In de vershoudzone blijven groente en fruit langer vers houden.

Minpunten
  • De condensor aan de achterkant van de koelkast is niet afgedekt en je moet het zelf vrijhouden van stof.

Veelgestelde vragen over Siemens KS29VVWEP.

Siemens KS29VVWEP. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 161 cm
Breedte 60 cm
Diepte 65 cm

De plaatsingoptie voor Siemens KS29VVWEP. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 61,5 kg.

Siemens KS29VVWEP. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens KS29VVWEP. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens KS29VVWEP. heeft een kabellengte van 2,3 m.