1. keuken
 2. Beko BDFN26520WQ / Vrijstaand.

Beko BDFN26520WQ / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Beko BDFN26520WQ / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Beko BDFN26520WQ / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Beko BDFN26520WQ / Vrijstaand.

Merk

Beko

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

44,2 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van Beko BDFN26520WQ / Vrijstaand.

De Beko BDFN26520WQ vrijstaande vaatwasser biedt ruimte voor 15 couverts. Dit maakt het wassen van al je borden, bekers en bestek een stuk eenvoudiger. Ben je bijvoorbeeld voor een verrassing bezoek gekomen, dan maak je met het Snel+ programma de vaatwasser 3 keer sneller klaar. Met het eco programma geniet je bovendien van lage energiekosten, en draag je je steentje bij aan het milieu. Heb je geen idee welk programma het beste bij jouw vaat past? Geen probleem. De vaatwasser heeft een automatisch programma dat de beste instellingen voor jouw type vaat selecteert. Wil je de vaatwasser op een later moment laten draaien? Met de uitstelfunctie stel je het vaatwasprogramma tot 24 uur uit. Zo was je vaat op het moment dat het jou uitkomt.

Pluspunten
 • 1

  .

  Dankzij de bouwkwaliteit van de middenklasse gaat het langer mee. 2

  .

  Met het automatische programma kiest de vaatwasser de juiste instellingen voor jouw vaat.

Minpunten
 • De vaatwasser beschikt niet over een ventilatietechniek om sneller en beter te drogen.

Veelgestelde vragen over Beko BDFN26520WQ / Vrijstaand.

Beko BDFN26520WQ / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Beko BDFN26520WQ / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 44,2 kg.

Beko BDFN26520WQ / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Beko BDFN26520WQ / Vrijstaand. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Beko BDFN26520WQ / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,5 m.