1. keuken
  2. Veripart VPTMKK85B.

Veripart VPTMKK85B.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Veripart VPTMKK85B.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Veripart VPTMKK85B. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Veripart VPTMKK85B.

Merk

Veripart

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 54,5 cm

Diepte: 56,6 cm

Gewicht

27 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

E

Kabellengte

1,8 m

Omschrijving van Veripart VPTMKK85B.

De Veripart VPTMKK85B is de ideale koelkast voor kleine ruimtes. Met een inhoud van 85 liter is deze koelkast geschikt voor 1 of 2 personen. Het zwarte tafelmodel heeft een modern design en past in ieder interieur. De twee plateaus, drie deurvakken en een groentelade bieden voldoende ruimte om je etenswaren overzichtelijk te bewaren. Ook als je gasten over de vloer krijgt is de Veripart VPTMKK85B een uitkomst. De plateaus kun je gemakkelijk naar wens indelen, zodat je meer ruimte maakt voor drankjes of zelfgemaakte hapjes. De achterkant is afgedekt, waardoor stof geen kans krijgt. Omdat het energieverbruik van deze koelkast gelijk blijft, is het ook nog eens energiezuinig. Met een formaat van 55x60x85 centimeter is de Veripart VPTMKK85B een ruimtebesparende oplossing voor in een studio, studentenkamer of kleine keuken.

Pluspunten
  • De condensor aan de achterkant van de koelkast is afgedekt, dus hoeft u het niet vrij te houden van stof

    .

    De deur kan aangepast worden in de draairichtig.

Minpunten
  • Met een geluidsniveau van 41 decibel is de koelkast luid.

Veelgestelde vragen over Veripart VPTMKK85B.

Veripart VPTMKK85B. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 54,5 cm
Diepte 56,6 cm

De plaatsingoptie voor Veripart VPTMKK85B. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 27 kg.

Veripart VPTMKK85B. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Veripart VPTMKK85B. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Veripart VPTMKK85B. heeft een kabellengte van 1,8 m.