1. keuken
  2. Bosch GSN29VWEP.

Bosch GSN29VWEP.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch GSN29VWEP.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch GSN29VWEP. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch GSN29VWEP.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 161 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 65 cm

Gewicht

66,64 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Bosch GSN29VWEP.

De Bosch GSN29VWEP biedt je met een inhoud van 200 liter ruimte voor al je levensmiddelen. De lades en plateaus bieden je de mogelijkheid om je boodschappen gemakkelijk te verdelen. Heb je meer ruimte nodig? Neem dan de glazen plateaus uit de vriezer om meer hoogte te creëren. Ook het opbergen van grote producten, zoals diepvriesdozen, is geen probleem. De Big Box lade maakt het mogelijk om meerdere dozen op elkaar te stapelen. Daarnaast beschikt deze Bosch over een supervriessysteem. Deze kan je handmatig activeren, maar gaat ook automatisch aan wanneer je nieuwe items aan de vriezer toevoegt. Op deze manier vriezen je producten snel tot de kern in en blijven al bevroren etenswaren vers.

Pluspunten
  • Je hoeft de vriezer nooit meer te ontdooien door No Frost

    .

    De vriezer werkt ook in niet verwarmde ruimtes zoals een schuur of een garage met een minimale omgevingstemperatuur van 10°C.

Minpunten
  • Doordat de condensor niet afgedekt is, verliest de vrieskist energie en vangt hij stof op.

Veelgestelde vragen over Bosch GSN29VWEP.

Bosch GSN29VWEP. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 161 cm
Breedte 60 cm
Diepte 65 cm

De plaatsingoptie voor Bosch GSN29VWEP. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 66,64 kg.

Bosch GSN29VWEP. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch GSN29VWEP. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch GSN29VWEP. heeft een kabellengte van 2,3 m.