1. keuken
 2. AEG RTB515D1AW.

AEG RTB515D1AW.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over AEG RTB515D1AW.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk AEG RTB515D1AW. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties AEG RTB515D1AW.

Merk

AEG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 57,5 cm

Gewicht

35,6 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

D

Kabellengte

2 m

Omschrijving van AEG RTB515D1AW.

De AEG RTB515D1AW is een energiezuinige tafelmodel koelkast die behoort tot energieklasse D. Je draagt hiermee een steentje bij aan het milieu. Achter de deur is er ruimte voor de boodschappen van 1 of 2 personen, waar je de kwark of aardbeienjam gemakkelijk kunt opslaan. De luchtcirculatie verspreidt de koude lucht door het hele apparaat, waardoor het overal even koud is. De koelkast heeft ook een ruime groentelade waar je een flinke krop bloemkool in kunt leggen. Verder heeft de koelkast een binnenverlichting zodat je in de late avonduren direct ziet waar je de dipsauzen hebt gelaten. Met de AEG RTB515D1AW kun je dus energiezuinig je boodschappen bewaren. Daarnaast is de koelkast voorzien van een luchtcirculatie en een groentelade. Ook heb je de binnenverlichting die je helpt bij het zoeken naar snacks. Met deze energiezuinige tafelmodel koelkast van AEG bespaar je op je energierekening en draag je je steentje bij aan het milieu.

Pluspunten
 • De koelkast heeft een energieklasse D en is daarom milieuvriendelijk

  .

  Het gaat langer mee dankzij de middenklasse bouwkwaliteit

  .

  De luchtcirculatie zorgt ervoor dat het op elk plateau even koel blijft.

Minpunten
 • Met een basisklasse koelkwaliteit is het niet zo goed om je boodschappen te bewaren.

Veelgestelde vragen over AEG RTB515D1AW.

AEG RTB515D1AW. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 57,5 cm

De plaatsingoptie voor AEG RTB515D1AW. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 35,6 kg.

AEG RTB515D1AW. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

AEG RTB515D1AW. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. AEG RTB515D1AW. heeft een kabellengte van 2 m.