1. keuken
 2. Veripart VPKV701.

Veripart VPKV701.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Veripart VPKV701.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Veripart VPKV701. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Veripart VPKV701.

Merk

Veripart

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 56 cm

Diepte: 57,5 cm

Gewicht

31 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

D

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van Veripart VPKV701.

Met de Veripart VPKV701 bewaar je je boodschappen energiezuinig. Je betaalt slechts € 44,- aan energiekosten per jaar. Bovenin deze tafelmodel koelkast bevindt zich een vriesvak waar je diepvriesfruit of een halve brood kunt bewaren, waardoor er ruimte is voor de boodschappen van 1 of 2 personen. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat het overal in het koelgedeelte even koud is, waar je je boodschappen ook neerlegt. De achterkant van het tafelmodel is afgedekt, waardoor er geen stof op de condensor kan vallen. Dat betekent dat je minder onderhoud hebt. Daarnaast heeft de koelkast LED-verlichting, waardoor je ook in het donker gemakkelijk iets uit de koelkast kunt pakken. Met de verstelbare plateaus creëer je eenvoudig meer ruimte, bijvoorbeeld voor een grote pan soep. Met de Veripart VPKV701 bewaar je je boodschappen energiezuinig en kost dat je jaarlijks slechts € 44,-. Bovenin deze tafelmodel koelkast bevindt zich een vriesvak, waardoor er ruimte is voor de boodschappen van 1 of 2 personen. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat het overal in het koelgedeelte even koud is, waar je je boodschappen ook neerlegt. De achterkant is afgedekt, waardoor er geen stof op de condensor kan vallen. Daarnaast heeft de koelkast LED-verlichting en verstelbare plateaus. Met deze plateaus creëer je eenvoudig meer ruimte, bijvoorbeeld voor een grote pan soep. De Veripart VPKV701 is een energiezuinige koelkast met veel ruimte en gebruiksgemak.

Pluspunten
 • Het heeft een kleine vriezer van 13 liter om een halve boterham en ijsjes te bewaren

  .

  De koelkast is klasse D en dus milieuvriendelijk en zuinig in gebruik

  .

  De condensor aan de achterkant van de koelkast is afgedekt, dus hoeft niet stofvrij te worden gehouden.

Minpunten
 • De koelkast is niet geschikt voor gebruik in een koude, niet verwarmde omgeving

  .

  Het heeft een kortere levensduur vanwege de basisklasse bouwkwaliteit.

Veelgestelde vragen over Veripart VPKV701.

Veripart VPKV701. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 56 cm
Diepte 57,5 cm

De plaatsingoptie voor Veripart VPKV701. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 31 kg.

Veripart VPKV701. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Veripart VPKV701. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Veripart VPKV701. heeft een kabellengte van 1,5 m.