1. keuken
  2. AEG RTS411E1AW.

AEG RTS411E1AW.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over AEG RTS411E1AW.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk AEG RTS411E1AW. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties AEG RTS411E1AW.

Merk

AEG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 56 cm

Diepte: 57,5 cm

Gewicht

33,9 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

2,5 m

Omschrijving van AEG RTS411E1AW.

De AEG RTS411E1AW is een veelzijdige koelkast met een veelzijdigheid aan functies. Dankzij de energiezuinige LED-verlichting binnenin de koelkast, kun je precies zien waar al je voedsel is opgeslagen. De roestvrijstalen buitendeur is stootbestendig en maak je gemakkelijk schoon. Het koelgedeelte heeft een capaciteit van 107 liter, waarmee je al je houdbare producten kunt bewaren. Bovenin bevindt zich het kleine vriesvak. Hier kun je kleine porties invriezen, zoals een halfje brood of je favoriete ijsjes. Met de achterkant die is afgedekt, voorkom je dat stof op het rooster terechtkomt. Zo hou je energieverbruik en schoonmaakwerk tegelijkertijd laag. Met de AEG RTS411E1AW krijg je altijd trek in eten!

Pluspunten
  • Heeft een kleine vriezer van 13 liter voor het bewaren van diepvriespizza's en ijsjes. De condensor aan de achterzijde van de koelkast is afgedekt, dus hoeft u geen stofvrij te houden

    .

    Dankzij het lage geluidsniveau van 38 decibel is hij bijna niet hoorbaar als hij aanstaat.

Minpunten
  • Heeft een kortere levensduur door de lage basiskwaliteit van de constructie.

Veelgestelde vragen over AEG RTS411E1AW.

AEG RTS411E1AW. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 56 cm
Diepte 57,5 cm

De plaatsingoptie voor AEG RTS411E1AW. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 33,9 kg.

AEG RTS411E1AW. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

AEG RTS411E1AW. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. AEG RTS411E1AW. heeft een kabellengte van 2,5 m.