1. keuken
  2. Veripart VPVR144NFE.

Veripart VPVR144NFE.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Veripart VPVR144NFE.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Veripart VPVR144NFE. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Veripart VPVR144NFE.

Merk

Veripart

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 144 cm

Breedte: 55 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

41 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

1,8 m

Omschrijving van Veripart VPVR144NFE.

Met de Veripart VPVR144NFE kun je gemakkelijk de boodschappen van 3 of 4 personen opslaan. De doorzichtige lades bieden genoeg ruimte voor al je diepvriesproducten, zoals broden, groenten en aardappelkroketten. Dankzij de luchtcirculatie is de temperatuur overal in de vriezer gelijk, waardoor je bevroren boodschappen overal in de vriezer even koel blijven. Bovendien kun je met de supervriezen functie de temperatuur tijdelijk verlagen, waardoor je boodschappen sneller bevriezen en je diepvriespizza beter smaakt. De vrieskast is ook geschikt voor gebruik in schuur of garage bij een minimale temperatuursomgeving van 10 graden Celsius, waardoor je gemakkelijk extra vriesruimte buiten je keuken krijgt. Met No Frost is het ontdooien van de vriezer ook geen probleem meer, waardoor je veel tijd bespaart.

Pluspunten
  • Je hoeft de vriezer nooit meer te ontdooien door No Frost-technologie.

Minpunten
  • Doordat de condensor niet afgedekt is, verliest de vrieskast energie en vangt hij stof op.

Veelgestelde vragen over Veripart VPVR144NFE.

Veripart VPVR144NFE. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 144 cm
Breedte 55 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Veripart VPVR144NFE. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 41 kg.

Veripart VPVR144NFE. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Veripart VPVR144NFE. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Veripart VPVR144NFE. heeft een kabellengte van 1,8 m.