1. keuken
  2. Steba KBM30.

Steba KBM30.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Steba KBM30.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Steba KBM30. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Steba KBM30.

Merk

Steba

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 32 cm

Breedte: 54 cm

Diepte: 43,5 cm

Gewicht

10,5 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

0,85 m

Omschrijving van Steba KBM30.

De Steba KB M30 is een handige en betrouwbare oven. Deze oven heeft een inhoud van 30 liter en is daarmee geschikt om een heerlijke zelfgemaakte appeltaart te bakken. Na het bakken schakelt de oven automatisch uit, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. De oven wordt geleverd met verschillende accessoires, zoals een ovenrooster, bakplaat, kruimelplaat en een braadspit. Met dit laatste accessoire kun je een groot stuk vlees of vis op een bijzondere manier bereiden. Denk bijvoorbeeld aan een kip of een varkensfilet rollade. Daarnaast heeft de oven een temperatuurregelaar waarmee je de temperatuur instelt tussen 50 en 230 °C. Hiermee kun je zelf kiezen welke temperatuur je nodig hebt om je gerecht perfect te bereiden. Ook is de oven voorzien van een timer, waarmee je tot 60 minuten kunt instellen. Zo kun je precies bepalen hoe lang je je gerechten wilt bakken. Met de Steba KB M30 heb je alles in huis om de lekkerste gerechten te bereiden.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde draaispit kun je een groot stuk vlees of vis roosteren

    .

    Met de timer weet je precies wanneer je gerecht klaar is.

Minpunten
  • De temperatuurregeling is minder precies dan bij een oven met elektronische bediening.

Veelgestelde vragen over Steba KBM30.

Steba KBM30. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 32 cm
Breedte 54 cm
Diepte 43,5 cm

De plaatsingoptie voor Steba KBM30. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 10,5 kg.

Steba KBM30. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Steba KBM30. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Steba KBM30. heeft een kabellengte van 0,85 m.