1. keuken
 2. LG GBB61MCGCN1 Door Cooling.

LG GBB61MCGCN1 Door Cooling.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over LG GBB61MCGCN1 Door Cooling.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk LG GBB61MCGCN1 Door Cooling. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties LG GBB61MCGCN1 Door Cooling.

Merk

LG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 186 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 68,2 cm

Gewicht

72 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

C

Kabellengte

2,25 m

Omschrijving van LG GBB61MCGCN1 Door Cooling.

De LG GBB61MCGCN1 Door Cooling is een uitstekende koelkast voor je boodschappen. Met de koele luchtstroom blijven je producten optimaal vers, waardoor je langer kunt genieten van smaakvolle ingrediënten. De instelbare temperatuur in de vershoudzone is ideaal om vis, vlees en kaas langer goed te houden. De luchtcirculatie zorgt er ook voor dat de temperatuur op elke plank gelijk blijft, waardoor je producten op elke plek optimaal bewaard worden. Bovendien heeft de koelkast een geluidsniveau van 35 decibel, waardoor je er amper iets van merkt dat hij aanstaat. Je kunt de LG GBB61MCGCN1 Door Cooling dus met een gerust hart in een open keuken plaatsen.

Pluspunten
 • De DoorCooling houdt de koude lucht in de koelkast vast wanneer je de deur opent, zodat je boodschappen langer vers blijven

  .

  De koelkast is met een energieklasse C zuinig in gebruik en dus goed voor het milieu

  .

  Dankzij het lage geluidsniveau van 35 decibel hoor je bijna niet dat hij aanstaat.

Minpunten
 • Heeft geen hendel waardoor je de koelkastdeur niet snel en gemakkelijk kunt openen.

Veelgestelde vragen over LG GBB61MCGCN1 Door Cooling.

LG GBB61MCGCN1 Door Cooling. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 186 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 68,2 cm

De plaatsingoptie voor LG GBB61MCGCN1 Door Cooling. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 72 kg.

LG GBB61MCGCN1 Door Cooling. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

LG GBB61MCGCN1 Door Cooling. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. LG GBB61MCGCN1 Door Cooling. heeft een kabellengte van 2,25 m.