1. keuken
  2. ETNA CM851RVS.

ETNA CM851RVS.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over ETNA CM851RVS.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk ETNA CM851RVS. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties ETNA CM851RVS.

Merk

ETNA

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 45,4 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 56,5 cm

Gewicht

39 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

2,1 m

Omschrijving van ETNA CM851RVS.

De ETNA CM851RVS is een uiterst veelzijdige combi-oven, waarmee je de lekkerste gerechten kunt bereiden. De oven beschikt over een handige intuïtieve bediening en 20 automatische programma's voor een optimale bereiding. Met de tiptoetsen kies je eenvoudig wat je wilt bereiden. Daarnaast heeft de oven een stoomfunctie, waarmee je gezond kunt koken. De oven heeft geen draaiplateau, waardoor je ook ruimte hebt voor grotere ovenschalen. En de 5 inschuifhoogtes zorgen ervoor dat je meerdere gerechten tegelijk kunt bakken. De ETNA CM851RVS heeft vier verschillende functies: oven, magnetron, grill en ontdooi. Met de ovenfunctie bereid je gerechten met warmte, met de magnetronfunctie kun je etenswaren snel verwarmen en met de grillfunctie kun je gerechten afbakken. Ook heeft de oven een ontdooifunctie, zodat je bevroren etenswaren gemakkelijk kunt ontdooien. Kortom, met de ETNA CM851RVS bereid je altijd een heerlijk gerecht!

Pluspunten
  • Is deze oven met een capaciteit van 51 liter ook geschikt voor het bereiden van een grote ovenschaal lasagne of een hele kip? De combi oven verwarmt gelijkmatig zonder draaiplateau, dus je kunt ook rechthoekige ovenschalen gebruiken

    .

    Selecteer gewicht en type gerecht en het automatische programma bepaalt de juiste tijd en bereidingswijze.

Minpunten
  • De oven deur opent horizontaal, plaats hem daarom niet te hoog in een keukenkastje.

Veelgestelde vragen over ETNA CM851RVS.

ETNA CM851RVS. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45,4 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 56,5 cm

De plaatsingoptie voor ETNA CM851RVS. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 39 kg.

ETNA CM851RVS. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

ETNA CM851RVS. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. ETNA CM851RVS. heeft een kabellengte van 2,1 m.