1. keuken
  2. Samsung NV7B4440VCK Dual Cook Flex.

Samsung NV7B4440VCK Dual Cook Flex.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Samsung NV7B4440VCK Dual Cook Flex.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Samsung NV7B4440VCK Dual Cook Flex. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Samsung NV7B4440VCK Dual Cook Flex.

Merk

Samsung

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,6 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 57 cm

Gewicht

42 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van Samsung NV7B4440VCK Dual Cook Flex.

Met de Samsung NV7B4440VCK Dual Cook Flex kun je in een handomdraai twee maaltijden tegelijk bereiden. De oven is voorzien van een handig middenrooster, waardoor je de oven in twee delen kunt splitsen. Dit betekent dat je voor beide delen van de oven een andere temperatuur kunt instellen. Je kunt dus bovenin vis bakken en onderin een quiche maken. Wil je een kip of lasagne bereiden? Dan kun je het middenrooster eruit halen en de hele oven gebruiken. De Samsung Dual Cook Flex heeft een oveninhoud van 76 liter, waardoor je genoeg ruimte hebt voor de grootste ovenschotels. Dankzij de telescopische rails kun je het ovenrooster gemakkelijk uit de oven schuiven, zonder dat het kantelt. Hierdoor kun je gemakkelijk controleren of je maaltijd gaar is. De oven heeft ook een snel voorverwarm-functie, waardoor je maaltijd binnen enkele minuten op temperatuur is.

Pluspunten
  • Dankzij de flexibele deur kan je zelf kiezen welk gedeelte van de oven je gebruikt, zodat je tijd en energie bespaart. Je helpt de oven erg gemakkelijk bedienen dankzij topklasse gebruiksvriendelijkheid. Met het reinigingssysteem hydrolyse weekt de oven vuil los met stoom.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten mee te verwarmen.

Veelgestelde vragen over Samsung NV7B4440VCK Dual Cook Flex.

Samsung NV7B4440VCK Dual Cook Flex. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,6 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 57 cm

De plaatsingoptie voor Samsung NV7B4440VCK Dual Cook Flex. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 42 kg.

Samsung NV7B4440VCK Dual Cook Flex. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Samsung NV7B4440VCK Dual Cook Flex. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Samsung NV7B4440VCK Dual Cook Flex. heeft een kabellengte van 1,5 m.