1. keuken
  2. SMEG SF6400TVX.

SMEG SF6400TVX.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over SMEG SF6400TVX.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk SMEG SF6400TVX. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties SMEG SF6400TVX.

Merk

SMEG

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,2 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

33,8 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

1,15 m

Omschrijving van SMEG SF6400TVX.

De SMEG SF6400TVX is een ruime oven met een inhoud van 70 liter. Hiermee kun je grote ovenschotels en een hele kip bereiden. Daarnaast is de oven ook voorzien van een snel voorverwarmen functie, waardoor je binnen een paar minuten je gerecht klaar hebt. Met de grill functie maak je je gerechten extra knapperig. Dankzij de turbo hetelucht is de temperatuur overal in de oven hetzelfde, zodat je je pizza niet meer hoeft te wisselen van hoogte. Bovendien is de oven makkelijk schoon te maken met de Vapor Clean functie. Giet een laagje water met schoonmaakmiddel op de cirkel op de bodem en zet het Vapor Clean programma aan. Zo verandert het water in stoom en is het vuil gemakkelijk te verwijderen met een spons. Kortom, de SMEG SF6400TVX is een uiterst geschikte oven voor het bereiden van grote maaltijden.

Pluspunten
  • Dankzij turbo hetelucht kun je gerechten op meerdere inschuifhoogtes bakken. Met de ontdooifunctie kun je eenvoudig bevroren etenswaren ontdooien.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten mee op te warmen.

Veelgestelde vragen over SMEG SF6400TVX.

SMEG SF6400TVX. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,2 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor SMEG SF6400TVX. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 33,8 kg.

SMEG SF6400TVX. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

SMEG SF6400TVX. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. SMEG SF6400TVX. heeft een kabellengte van 1,15 m.